Week van de RI&E: leer een dynamische RI&E maken met Copla

 

15 t/m 19 juni 2015 – Telefonisch spreekuur 10 tot 12 uur

Hoe maakt u zelf een dynamische RI&E? Vraag het onze consultants tijdens de Week van de RI&E (15 t/m 19 juni), van 10 tot 12 uur tijdens het speciale telefonisch spreekuur. Bel voor gratis instructie en advies. Bovendien wordt iedere dag onder de bellers een Copla kortingsvoucher* t.w.v. € 100,– verloot.

BEL 0341 – 430848 tussen 10 en 12 uur

Copla is specialist in arbo en veiligheidszorg. Onze missie is het werk daadwerkelijk veiliger maken. Dat doen we door bij te dragen aan de Week van de RI&E en met advies, opleiding en coaching. We verzorgen door heel Nederland o.a. de opleidingen MVK en HVK.

Tijdens het telefonisch spreekuur zitten onze consultants klaar om gratis en vrijblijvend, uitleg, instructies en advies te geven over het maken van een dynamische RI&E. Iedereen die vragen heeft hierover kan bellen. Bovendien maakt u dan kans op een Copla kortingsvoucher* t.w.v. € 100,–.

*De Copla kortingsvoucher is geldig voor alle opleidingen en opdrachten in 2015. Ze kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. De voucher kan eenmalig binnen het bedrijf worden gebruikt. Maximaal 1 voucher per inschrijving of opdracht. Voor deelname is het verstrekken van een naam en e-mailadres nodig.

Dynamische RI&E

Bewust ondernemen betekent weten welke risico’s uw bedrijf loopt, niet alleen financieel, maar ook op het gebied van veiligheid en gezondheid. Heeft u alle risico’s duidelijk in beeld? De risico inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt u om dit op een gestructureerde manier te doen en passende maatregelen te nemen.

Een dynamische RI&E is altijd actueel, houdt rekening met de ontwikkelingsfase waarin uw organisatie zich bevindt én geeft inzicht in verbeter- en actiepunten. Daarnaast is de dynamische RI&E het resultaat van doorontwikkeling van risicomanagement.

Vraag gratis informatiepakket RI&E aan

Wilt u informatie ontvangen over de RI&E? Vraag het gratis informatiepakket RI&E op en vermeld ook de grootte van uw bedrijf!

Week van de RI&E

Tijdens de Week van de RI&E van 15 t/m 19 juni 2015 worden door het hele land en door verschillende partijen activiteiten georganiseerd. Nu is het moment om eindelijk eens echt aan de slag te gaan met de RI&E!

Opleiding Middelbare Veiligheidskundige (MVK)

De opleiding Middelbare Veiligheidskunde is, een prima basis voor een carrière in het veiligheidsvak. Onze Opleiding Middelbare Veiligheidskunde is een door Hobéon SKO  en SVK-erkende dagopleiding  op postmbo-niveau en start regelmatig in diverse regio’s in het land. Een mvk-er is van grote waarde voor organisaties die streven naar een verantwoorde veiligheidszorg. Het opzetten en uitvoeren van een RI&E behoort tot de werkzaamheden van een gediplomeerd MVK-er. Meer weten over de MVK? Bel ons of kijk op de website voor meer informatie en aanmelding .

Waarom een RI&E maken?

Omdat je prettig samenwerkt met je collega’s
Een veilige werkomgeving zorgt voor een prettige werksfeer. Veilig werken doe je samen: als je onveilig werkt, neem je niet alleen een risico voor jezelf, maar breng je ook je collega’s in gevaar.

Familie en vrienden hebben je nodig
Natuurlijk wil je vanavond graag weer, met al je vingers en met genoeg energie, thuis komen om er nog een gezellig avondje van te maken met je familie en vrienden. Veilig en gezond werken draagt bij aan je algehele gesteldheid, zowel mentaal als fysiek.

Omdat je houdbaarheidsdatum nog lang niet verstreken is
De kans op een dodelijk arbeidsongeval is niet zo groot, maar zogenoemde sluipmoordenaars liggen op de loer. Langdurige blootstelling aan bijvoorbeeld trillingen, werkdruk of schadelijke stoffen veroorzaakt op de korte termijn geen of nauwelijks klachten, maar de gevolgen op de lange termijn zijn niet te onderschatten.

Als werknemer speel je zelf een belangrijke rol in het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Je werkgever is daarnaast verantwoordelijk om de juiste condities te schapen om dit mogelijk te maken. De basis hiervoor is de RI&E (Risico-Inventarisatie en –Evaluatie)