Vraag naar veiligheidskundigen MVK en HVK stijgt

Ondanks het huidige economische klimaat is een sterke stijging te zien van vacatures voor veiligheidskundigen. Ten opzichte van 2011 zijn de aanvragen naar veiligheidskundigen dit jaar ruim 39% gestegen (bron: Detacherings- en uitzendorganisatie Progressive). Dit heeft mede te maken met de vele safety awareness programma’s die zijn gestart in zowel de chemische, olie, gas en food sectoren.

De meest gevraagde opleidingen voor veiligheidskundigen zijn de Hogere en Middelbare Veiligheidskundige Opleiding (HVK en MVK). Omdat de aangeboden opleidingen sterk van elkaar verschillen is het belangrijk een goede afweging te maken. Let daarbij vooral op: de inhoud, persoonlijke begeleiding en aantal contacturen, docent, verhouding theorie-praktijk, duur van de opleiding, dag- of avondonderwijs en locatie. De betere opleidingen zijn Hobéon SKO gecertificeerd.

Veel veiligheidskundige opleidingen MVK en HVK starten in september

MVK Eindhoven en Purmerend
Op 17 en 27 september a.s. start Copla MVK Opleidingen in Eindhoven en Purmerend. Op 12 oktober in Harderwijk. Ook in de regio’s Assen, Rotterdam en Twente verzorgt Copla tweemaal per jaar een Opleiding MVK.

Vraag GRATIS White Paper MVK Opleiding aan
Wilt u meer weten over de Opleiding MVK, het vak veiligheidskunde en het kiezen van de juiste opleiding? Vraag dan nu de gratis white paper aan via info@copla.nl.

HVK Appingedam en Harderwijk
Op 12 september a.s. start Copla HVK Opleidingen in Appingedam en Harderwijk.

Meer informatie
Meer informatie over de opleidingen, startdata, locatie en onze aanpak vindt u op website van Copla. U kunt via onze website uitgebreide brochures downloaden en direct aanmelden. Vanaf 8 deelnemers kunnen wij de opleidingen ook in company voor u organiseren. Bellen of mailen voor informatie en persoonlijk advies kan natuurlijk ook altijd, tel. 0341 430848, info@copla.nl.