Regiobijeenkomst Efficiënt Veilig Werken. Hoe werkt dat?

Op dinsdagavond 14 oktober 2014 hadden wij een interactieve regiobijeenkomst gepland speciaal voor directie en management van de Noordwest Veluwe.  

Door het beperkte aantal deelnemers, hebben we besloten om met deelnemers in een persoonlijk adviesgesprek nader in te gaan op het thema Efficiënt Veilig Werken. Hoe werkt dat?

De bijeenkomst op 14 oktober gaat dus niet door!

Heeft u ook belangstelling voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek? Bel of e-mail ons. Of gebruik het online contactformulier .

 

Efficiënt Veilig Werken. Hoe werkt dat?

Copla adviseert, coacht en doceert al meer dan 25 jaar, bijna dagelijks directies, managers en adviseurs over arboveiligheid, met als doel het werk in de praktijk daadwerkelijk veiliger te maken.

Veiligheid op de werkvloer

Uit cijfers blijkt dat er een dalende trend is van ongelukken en incidenten op de werkvloer. Maar bij kleine bedrijven die over het algemeen kennis en tijd ontberen, is er nog veel mis op veiligheidsgebied. Grote en middelgrote bedrijven hebben volgens directeur Ronald Meijer van Copla Opleiding-Training-Consultants al veel zaken goed geregeld, maar dat betekent nog niet dat ze er zijn.

Onderwerpen
 

  • Maatschappelijk belang van veilig werken
  • Juridische kaders voor bedrijven
  • Ontwikkelingen en noviteiten

Het maatschappelijk belang van veilig werken, de juridische kaders, ontwikkelingen en noviteiten vormen de basis van de avond. Mede aan de hand van voorbeelden, vooraf ingestuurde vragen en ervaringen van deelnemers wordt ontdekt hoe u hierop als organisatie efficiënt en effectief kunt inspelen.