Ontwerp en win je eigen nascholing

Copla weet als geen ander hoe breed en dynamisch het vak veiligheidskunde is. Daarom is het belangrijk je kennis als (erkend) veiligheidskundige of arbeidshygiënist up-to-date te houden en op voor jouw relevante deelgebieden te verdiepen. Denk bijvoorbeeld aan veranderende wet- en regelgeving en ontwikkelingen in ‘de stand der techniek’.

Je kunt op veel manieren bijblijven in het vak bijvoorbeeld door het lezen van vakbladen, het bijwonen van seminars en congressen en kennis te delen op social media. Ook gerichte nascholing op een specifiek onderwerp behoort tot de mogelijkheden.

De behoefte aan nascholing wisselt per bedrijf, branche en persoon. Steeds wisselende thema’s zijn actueel en nieuwe leermethoden doen hun entree.

Copla biedt een aantal vaste SKO-erkende verdiepende opleidingen, zoals :

HVK-modulair voor veiligheidskundigen MVK en arbeidshygiënisten

Masterclasses voor veiligheidskundigen MVK, HVK en arbeidshygiënisten

Copla biedt nu de mogelijkheid je eigen nascholing te ontwerpen en te volgen

Bedenk hoe jouw ideale nascholing er uitziet. Werk het idee uit op het deelnameformulier dat hier kan worden opgevraagd. Je inzending moet aan een aantal eenvoudige eisen voldoen ( zie spelregels wedstrijd nascholing). Je kunt het deelnameformulier inleveren bij de Copla-stand op het NVVK-congres van 20 en 21 maart 2013 of per e-mail insturen naar: info@copla.nl.

Uit alle inzendingen worden door een deskundige jury drie genomineerden gekozen. Daarna kan via LinkedIn en Facebook op de genomineerde ideeën worden gestemd. Samen met de winnaar werkt Copla het nascholingsidee uit tot een concreet nascholingstraject. Als beloning mag de winnaar zelf, samen met twee collega’s, gratis deelnemen aan de eerste winnende nascholingssessie. Doe mee!

Inzenden vóór 31 maart 2013

De genomineerde ideeën worden medio april bekendgemaakt. Eind april is het winnende idee bekend.