NU gesubsidieerde HVK of MVK Opleiding bij Copla volgen

Wilt u starten met de opleiding Hogere Veiligheidskunde of Middelbare Veiligheidskunde? Dan is het nu mogelijk de opleidingskosten volledig gesubsidieerd te krijgen!

Sinds begin dit jaar bestaat er een aantrekkelijke subsidiemogelijkheid voor bedrijven waarvan minimaal één vestiging is gevestigd (KvK) in de provincie Groningen e.o. (en gemeente Assen, Tynaarlo, Noorderveld of Aa en Hunze). Het gaat om het sectorplan: Groningen op voorsprong van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). De HVK en MVK opleidingen van Copla zijn op dit moment als enige toegelaten tot deze subsidieregeling.

Hoe eerder u start, hoe groter de subsidie!
Het aanvragen van de subsidie is eenvoudig.
 

MVK of HVK volgen met subsidie?

Is uw werkgever gevestigd in Groningen* en wilt u zelf of een collega de MVK of HVK volgen? Maak dan gebruik van deze unieke mogelijkheid!

  • Lees meer over de regeling op: copla.nl/subsidie
  • Meld u aan bij het SNN en schrijf u in voor de opleiding
  • Bezoek voor meer info de gratis informatiebijeenkomsten MVK en HVK
  • Bel of e-mail ons met vragen op 0341-430848 of info@copla.nl

Copla verzorgt op diverse locaties door het hele land informatiebijeenkomsten en opleidingen. Dit najaar starten we in: Zuidbroek, Hoogvliet, Purmerend, Harderwijk en Eindhoven. Voor al deze opleidingen geldt de subsidieregeling, mits de werkgever is gevestigd in Groningen e.o. Ga naar de  agenda voor alle data en locaties.
 

Lees meer over de subsidieregeling SNN

Lees meer over de subsidieregeling SNN, de procedure en mogelijkheden.