MVK Opleiding klassikale dagopleiding naast het werk

De veel gevraagde Opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK) is een allround veiligheidskundige opleiding op post-mbo-niveau. Om te leren ongevallen en incidenten op het werk daadwerkelijk te helpen voorkomen is alleen het vergaren van theoretische kennis onvoldoende. Dit vergt ook sociale en communicatieve vaardigheden, het samen bespreken en delen van praktijkervaring en praktische training. Hiervoor is klassikaal onderwijs, gegeven door een in de praktijk ervaren vakdocent het meest geschikt.

De opleiding MVK voor veiligheidskundigen kunt u bij diverse opleidingsorganisaties volgen. Copla verzorgt de Hobéon SKO erkende MVK op diverse locaties in Nederland echter klassikaal op een vaste dag, tweemaal per maand. Dankzij de ondersteunde digitale leermiddelen kunnen cursisten ook buiten de klassikale lessen zelfstandig leren.

Voordelen MVK Opleiding Copla
De Middelbare Veiligheidskundige Opleiding van Copla onderscheidt zich door de deskundige en persoonlijke begeleiding. De ervaren en vakkundige docenten zijn tevens actief als veiligheidskundige. Ze weten theorie en praktijk daardoor prima te combineren. De cursusgroepen zijn klein (max. 16 deelnemers). Hiermee doet Copla, in tegenstelling tot veel andere opleiders en e-learning, recht aan het intensieve leerproces en is er voor, tijdens en ook na de cursus voldoende ruimte voor persoonlijk contact, groepsinteractie en begeleiding.

Eén vaste lesdag en flexibel leren
Om studie en werk beter te kunnen combineren is het prettig dagonderwijs te volgen op een vaste werkdag. Zo kunt u zich volledig concentreren op de opleiding en effectiever leren. Avondonderwijs is vaak moeilijker (privé) in te passen en vermoeiender. De digitale leerondersteuning biedt voldoende flexibiliteit om ook buiten de klassikale lessen zelfstandig te leren.

MVK Harderwijk, Eindhoven, Haren en Hoogvliet starten in februari, maart, april en mei 2013
Op 14 februari a.s. start Copla de MVK Opleiding in Harderwijk. Op 15 maart starten we in Eindhoven en op 18 april in Haren.In Hoogvliet  is de start op 15 mei. Ook in de regio’s Hengelo en Purmerend verzorgt Copla tweemaal per jaar een Opleiding MVK.

Vraag GRATIS White Paper MVK Opleiding aan
Wilt u meer weten over de Opleiding MVK, het vak veiligheidskunde en het kiezen van de juiste opleiding? Vraag dan nu de gratis white paper aan.

Meer informatie over de opleiding MVK, startdata, locatie en onze aanpak vindt u op website van Copla. U kunt via onze website de uitgebreide brochure downloaden en direct aanmelden. Vanaf 8 deelnemers kunnen wij deze opleiding ook in company voor u organiseren. Bellen of mailen voor informatie en persoonlijk advies kan natuurlijk ook altijd, tel. 0341 430848, info@copla.nl.