Copla workshop LMRA op VCA Actueel Expo

Tijdens de Dag van Het Veilig Werken 2011 (een initatief van de Stichting Samenwerken voor Veiligheid) op dinsdag 11 oktober 2011, werd tevens de  VCA Actueel Expo georganiseerd in het Congrescentrum Ahoy te Rotterdam.

Op de VCA Actueel Expo was naast de standruimte ook ruimte geboden aan de exposanten om een korte ‘to the point’ presentatie te geven met o.a.: Workshop LMRA, Toolbox Carrousel, PBM Modeshow, Demonstraties Veilig Werken op Hoogte.

Ga voor een goed LMRA!
Copla verzorgde tijdens de Expo tweemaal de korte  workshop: Ga voor een goed LMRA!  De Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) wordt steeds vaker behandeld in Toolboxmeetings. Wat is het precies? Wanneer voer je een LMRA uit? Hoe zet je een LMRA in om daadwerkelijk ongevallen in het bedrijf te helpen voorkomen?
We bespreken dit aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden en geven concrete handvatten.

De hand-out van de workshop LMRA kunt u opvragen via: info@copla.nl  Bel voor een deskundig advies met een van onze consultants: 0341-430848.

Kenniskamer
Ook de  Copla Kenniskamer  was op de Expo aanwezig. Centraal stond dit keer de vraag: Hoe zou u een Toolboxmeeting geven? Een Toolboxmeeting is een populaire communicatiemethode om werknemers te instrueren en motiveren veilig te werken. De inzendingen zijn te zien op: YouTube-kanaal Copla Kenniskamer .