Copla op de Dag van het Veilig Werken en VCA Jaarcongres 2014

Op dinsdag 28 oktober vond de Dag van Het Veilig Werken (DvHVW) plaats. Dit jaar was Copla hoofdsponsor en aanwezig met diverse activiteiten. De DvHVW werd georganiseerd in het Bouw & Infra park in Harderwijk. Op deze dag vond tevens het VCA Jaarcongres plaats. De dag is bezocht door enkele honderden safety professionals, managers en bestuurders.

VCA Voorlichting & Onderricht The next level!

Rick van de Heide (Copla) verzorgde een succesvolle kennissessie rond de vraag: Hoe maakt u (VCA) voorlichting en onderricht effectiever en verhoogt u de veiligheid?

Doel van de VCA-checklist is het werk structureel veiliger te maken. Voorlichting en Onderricht (V&O) o.a. toolboxmeetings zijn een vast onderdeel. Maar hoe effectief zijn toolboxen en andere vormen V&O in de praktijk? Hoe kunt u V&O inspirerend en effectiever maken en naar een hoger level tillen? Zodanig dat medewerkers daadwerkelijk veiliger gaan werken?

Wilt u ook verder met effectieve Toolboxen en V&O?
Bekijk hier de Toolbox Bewustwording effecten lawaaidoofheid!
Naast de kennissessie verzorgde Copla de Toolboxmeeting ‘PBM effectief of schijnveiligheid? ’ en was ze met een stand aanwezig op de Expo.
Daar werd o.a. een demonstratie gegeven van het nieuwe Face Fittesten .