Copla meest gewaardeerde MVK Opleiding in Nederland

De Opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK) is een veel gevraagde allround safety-opleiding op post-mbo-niveau, die in heel Nederland wordt verzorgd door diverse opleidingsinstituten. Er zijn grote verschillen tussen de opleidingen. De meest gewaardeerde opleiding is de Hobéon SKO gecertificeerde MVK Opleiding van Copla Opleiding Training & Consultants (bron: Springest)

De vraag naar veiligheidskundigen stijgt. De meest gevraagde opleiding voor veiligheidskundigen is de Middelbare Veiligheidskundige Opleiding (MVK Opleiding). Omdat de aangeboden opleidingen sterk van elkaar verschillen is het belangrijk een goede afweging te maken. Let daarbij vooral op: de inhoud, persoonlijke begeleiding en aantal contacturen, docent, verhouding theorie-praktijk, duur van de opleiding, dag- of avondonderwijs en locatie. De betere opleidingen zijn Hobéon SKO gecertificeerd.

De meest gewaardeerde opleiding is de Hobéon SKO gecertificeerde MVK Opleiding van Copla. Een overzicht van opleidingen vindt u op www.springest.nl .

MVK Eindhoven en Purmerend start in september 2012
Op 17 en 27 september a.s. start Copla MVK Opleidingen in Eindhoven en Purmerend. Op 12 oktober in Harderwijk. Ook in de regio’s Assen, Rotterdam en Twente verzorgt Copla tweemaal per jaar een Opleiding MVK.

Vraag GRATIS White Paper MVK Opleiding aan
Wilt u meer weten over de Opleiding MVK, het vak veiligheidskunde en het kiezen van de juiste opleiding? Vraag dan nu de gratis white paper aan via info@copla.nl.

Meer informatie over de opleiding MVK, startdata, locatie en onze aanpak vindt u op de website van Copla. U kunt via onze website de uitgebreide brochure downloaden en direct aanmelden. Vanaf 8 deelnemers kunnen wij deze opleiding ook in company voor u organiseren. Bellen of mailen voor informatie en persoonlijk advies kan natuurlijk ook altijd, tel. 0341 430848, info@copla.nl.