Copla Masterclasses nu met gratis zelfstudiepakket op maat

Onze Masterclasses Veiligheidszorg zijn vanaf heden ook toegankelijk voor deelnemers die geen veiligheidskundige of arbeidshygiënist zijn? Dankzij het gratis zelf-studiepakket op maat kunt u na wat zelfstudie gewoon deelnemen.

Om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan verdieping van kennis en het delen van praktijkervaring op specifieke onderwerpen binnen de veiligheidskunde organiseert Copla regelmatig Hobéon SKO-erkende Masterclasses. Ook als u geen veiligheidskundige of arbeidshygiënist bent kunt u nu deelnemen. U ontvangt dan een gratis zelf-studiepakket op maat.

De masterclasses zijn interactief van opzet en omvatten diverse veiligheidskundige thema’s. Bij het behandelen van de onderwerpen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de praktijksituatie en vragen van de deelnemers. De groepsgrootte bedraagt maximaal 12 personen.

Bij de masterclasses wordt uitgegaan van voorkennis op MVK -niveau. Voldoet u hier niet aan, dan kunt u toch gewoon deelnemen aan de masterclass. U ontvangt dan een gratis op het onderwerp van de masterclass toegespitst zelfstudiepakket, afgestemd op uw vooropleiding.

De volgende masterclasses wordt nog dit jaar georganiseerd in het Copla Opleidingscentrum te Harderwijk:

De masterclasses wordt gewaardeerd met 2 studiepunten in het onderhoudssysteem van Hobéon SKO voor arbeidshygiënisten en veiligheidskundigen (meer info www.hobeon.nl ).

Vanaf 8 deelnemers kunnen we de bovenstaande masterclasses ook in company voor u organiseren.

Master your skills en schrijf nu in voor een Masterclass. Ga voor meer informatie en inschrijving naar de betreffende pagina op deze website of bel ons: 0341 430848.