Beurs Safety&Fashion@work 2012

Kom naar de beurs Safety&Fashion@work 2012 op 18 en 19 april in Ahoy Rotterdam.  Twee dagen lang zijn er demonstraties, kennistheaters met interactieve presentaties en kunt u zelf producten in alle rust uitproberen en testen.

Voor gebruikers, leveranciers en adviseurs is Veiligheid een gezamenlijke inspanning. Daarom is het hoofdthema van de beurs Safety&Fashion@work op 18 en 19 april; Veilig en herkenbaar samenwerken.

Onze docent en veiligheidskundige Rick van der Heide verzorgt tijdens deze beurs de workshop ‘Juiste PBM kiezen’ .

Na deze workshop weet u wat er voor nodig is om tot een verantwoorde keuze van PBM’s te komen. Op deze manier sluit u uit dat medewerkers door verkeerde keuze in PBM’s in gevaarlijke/ongezonde situaties terecht komen.

Deze workshop is één van de workshops die plaatsvindt in het kennistheater op de beurs.

Schrijf u nu gratis in
Meld u na aan als bezoeker door u in te schrijven op de site met de actiecode VIP-Copla en u ontvangt een e-ticket ter waarde van € 25,- met uw persoonlijke code per e-mail.

Heeft u een LinkedIn account dan kunt u eens een kijkje nemen bij onze  LinkedIn groep ‘PBM’s kiezen’ dit is een serieus kennisplatform waar u eventueel aan kunt deelnemen aan de discussies of uw vraag kunt neerleggen op het gebied van PBM.

S&F@work is in Nederland het onafhankelijke vakevenement op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, corporate fashion, bedrijfskleding en accessoires dat klant en leverancier bij elkaar brengt.

U bent in één keer op de hoogte van wet- en regelgeving en alle trends en veranderingen rondom actuele producten en diensten.
Zo weet u precies waaraan u moet voldoen, wat er verkrijgbaar is en welke innovaties eraan komen.