Week van de RIE 2019 – Copla

Week van de RI&E: Neem je RI&E mee naar Copla

Gratis check op 17 t/m 21 juni 2019

In de week van de RI&E wordt uw eigen RI&E aan de hand van een checklist gratis beoordeeld. Na deze gratis check ontvangt u vrijblijvend advies over de status van uw huidige RI&E. Het gesprek en de scan zijn uiteraard vertrouwelijk en geheel vrijblijvend. Bel voor de gratis check van uw RI&E met Copla en kom langs in de week van de RI&E.

BEL ons 0341 – 430848

Copla is specialist in arbo en brandveiligheidszorg. Onze missie is het werk veiliger daadwerkelijk veiliger maken. Dat doen we door bij te dragen aan de Week van de RI&E en met advies, opleiding en coaching. We verzorgen door heel Nederland o.a. de MVK-, HVK- en de brandmeldinstallatie Opleidingen.

Whitepaper RI&E

Copla heeft ook een white paper ‘Risico- inventarisatie en -evaluatie Appeltje eitje!?‘ gemaakt. U kunt deze whitepaper kosteloos hier aanvragen. U ontvangt dan binnen enkele ogenblikken de aangevraagde whitepaper van ons per email.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de whitepaper neem dan vrijblijvend contact op met info@copla.nl of met  één van onze consultants jan@copla.nl of rick@copla.nl

Week van de RI&E / Beroepsziekten te lijf met de RI&E

Er is momenteel veel aandacht voor het voorkomen van beroepsziekten. En terecht, als je bedenkt dat jaarlijks ruim 4000 mensen overlijden aan de gevolgen van beroepsziekten en nog eens tienduizenden mensen (deels) arbeidsongeschikt thuis zitten. Het gaat niet alleen om longkanker door asbest, maar ook om astma, een versleten rug en burn-outs. Maar hoe voorkom je beroepsziekten? De risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpt op een gestructureerde manier risico’s in beeld te brengen en maatregelen te nemen. Zo wordt niemand ziek door z’n werk, nu niet en in de toekomst niet.

Tijdens de Week van de RI&E van 17 t/m 21 juni 2019 worden door het hele land en door verschillende partijen activiteiten georganiseerd. Nu is het moment om eindelijk eens echt aan de slag te gaan met de RI&E!