National Safety at Work Event (NSWE) 27 oktober 2020

Veiligheid en gezondheid op het werk… Het onderwerp verdient altijd de aandacht, maar is nu actueler dan ooit. Naast alle bestaande risico’s op de werkvloer zorgt COVID-19 ineens voor hele nieuwe uitdagingen. Daarom is het fijn dat Intersafe – de Europese leverancier van producten en diensten voor veiligheid op de werkvloer – een nieuwe datum heeft gevonden voor haar National Safety at Work Event (NSWE). Op dinsdag 27 oktober 2020 zijn bezoekers alsnog welkom voor hun ‘reis naar veiligheid’.

Bezoek ons op het Intersafeplein tijdens het National Safety at Work Event dinsdag 27 oktober 2020 in de Van Nelle Fabriek Rotterdam.

Registreer nu

Your Journey to Safety – Ga je mee op reis? Zien we je daar?

Your Journey to Safety
‘Er zijn vele wegen die naar Rome leiden.’ Volgens de Dikke Van Dale betekent dit spreekwoord: er zijn veel manieren om je doel te bereiken. En dat is op het National Safety at Work Event (NSWE) 2020 niet anders. Natuurlijk streven we allemaal naar hetzelfde doel: veiligheid en gezondheid op het werk. Maar hoe we dat doen en welke weg we daarvoor nemen, hangt sterk af van bijvoorbeeld onze achtergrond, functie en persoonlijke interesses. Om je alvast op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je niets mist, introduceert Intersafe op het NSWE vier routes.

Zorg dat jij je inschrijft voor het programma, zodat je zeker bent van jouw plek tijdens Your Journey to Safety. 

Tijdens de lunchsessie bespreekt Rick van der Heide – Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching het onderwerp ‘HOE GOED KEN JIJ JE PBM-CODERINGEN?’.

Voor de NSWE verzorgt Rick een kennisquiz om waarbij jij je kennis over de cijfers en letters coderingen die op op PBM’s staan vermeld kunt testen. Want weet jij waarom er een R of NR op de een adembeschermingsmiddel staat en of je daardoor wel of geen betere keuze kunt maken? Of de (D) die er ook op kan staan. En kun je een mechanisch beschermende handschoen waar de cijfers 2331, hoe goed die je hand beschermd als stratenmaker? En of je weet welke laskleding je moet kiezen, is dat klasse 1 of 2 voor bijvoorbeeld TIG-lassen?

Test je kennis en anders verrijk je kennis bij Copla.

RICK VAN DER HEIDE

Hogere Veiligheidskundige, PBM specialist en coach bij Copla Opleiding – Training – Consultants – Coaching.  

WAAROM NAAR DIT EVENEMENT

Het programma van het NSWE bestaat de komende editie weer uit 3 elementen:

  1. Een congres met top-sprekers op het gebied van inkoop en veilig werken;
  2. Een leveranciersmarkt waar fabrikanten innovatieve producten en diensten presenteren;
  3. Netwerkbijeenkomsten om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en over aansprekende thema’s te discussiëren.

WAT MAAKT DIT EVENEMENT ZO BIJZONDER?

  • Er zijn verschillende topsprekers aanwezig die presentaties geven op het gebied van gezondheid, veiligheid, inkoop, gedrag en HRM.
  • Er is een leveranciersmarkt waar alle topfabrikanten bij elkaar staan en hun innovaties laten zien.
  • Bezoekers komen met elkaar in contact om ervaringen te delen, te netwerken en met elkaar te discussiëren.