National Safety at Work Event (NSWE) 26 maart 2020

Het evenement dat bijdraagt mensen veilig & gezond te laten werken

Bezoek onze stand tijdens National Safety at Work donderdag 26 maart 2020 in de Van Nelle Fabriek Rotterdam.

Alle innovatieve leveranciers bij elkaar  |  Kennissessies over veilig werken  |  Elkaar ontmoeten & Netwerken

Registreer nu

Your Journey to Safety – Ga je mee op reis? Zien we je daar?

Your Journey to Safety
Het thema van NSWE 2020 is Your Journey to Safety. We streven allemaal naar hetzelfde doel: veiligheid en gezondheid op het werk. Maar hoe we dat doen en welke weg we daarvoor nemen, hangt sterk af van bijvoorbeeld onze achtergrond, functie en persoonlijke interesses. Om je alvast op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je niets mist, introduceren we op het NSWE 4 routes. Bekijk de routes op www.nswe.nl.

Programma
Leer tijdens de opening met Donatello Piras je reisgenoten kennen, laat je op humoristische wijze verrassen bij the Manipulation Game met Rob Urgert en Joep van Deudekom en test je kennis tijdens de National Safety Test.

Durf jij te kiezen voor één van de routes? Of besluit je ‘off-road’ jouw route te vervolgen langs de workshops en exposanten? Hoe dan ook wordt het een reis vol nieuwe inzichten en innovatieve ontdekkingen!

Zorg dat jij je inschrijft voor het programma, zodat je zeker bent van jouw plek tijdens Your Journey to Safety. 

Tijdens de lunchsessie bespreekt Rick van der Heide – Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching het onderwerp ‘HOE GOED KEN JIJ JE PBM-CODERINGEN?’.

Voor de NSWE verzorgt Rick een kennisquiz om waarbij jij je kennis over de cijfers en letters coderingen die op op PBM’s staan vermeld kunt testen. Want weet jij waarom er een R of NR op de een adembeschermingsmiddel staat en of je daardoor wel of geen betere keuze kunt maken? Of de (D) die er ook op kan staan. En kun je een mechanisch beschermende handschoen waar de cijfers 2331, hoe goed die je hand beschermd als stratenmaker? En of je weet welke laskleding je moet kiezen, is dat klasse 1 of 2 voor bijvoorbeeld TIG-lassen?

Test je kennis en anders verrijk je kennis bij Copla.

RICK VAN DER HEIDE

Hogere Veiligheidskundige, PBM specialist en coach bij Copla Opleiding – Training – Consultants – Coaching.