Kennismaking met Copla Coaching

Op woensdagavond 16 mei wil Copla Opleiding – Training – Consultants – Coaching een speciale informatieavond organiseren om de nieuwe dienstverlening van Copla te introduceren: Copla Coaching. Op deze avond wordt Coaching en de opleiding tot DE VeiligheidsCOACH® geïntroduceerd  en kun je kennismaken met de trainer/coaches.

Woensdagavond 16 mei 2018. Schrijf je in voor deze gratis informatieavond “Kennismaking Copla Coaching” via mail info@copla.nl of bel 0341-430848.

Programma

19:00  Ontvangst met koffie/thee
19:15  Opening en presentatie van onze nieuwe dienstverlening
20:30  Pauze – netwerken
21:00  Mogelijkheid om individueel een hoofdpijn-dossier te bespreken met de VeiligheidsCOACH®
21:45  Einde

Bij het presenteren van de nieuwe dienstverlening kun je je hoofdpijn-dossiers* meenemen en voorleggen aan DE VeiligheidsCOACH. Hierdoor ga je ervaren hoe DE VeiligheidsCOACH tegen deze hoofdpijn-dossiers aankijkt en op zou kunnen lossen.

Wat zijn hoofdpijn-dossiers?*

Dit zijn situaties die een terugkerend karakter hebben en gezien worden als onoplosbaar. Voorbeelden zijn:

  • Je ziet dat leidinggevenden nog steeds geen toezicht houden
  • Je ziet dat veel actiepunten van RI&E’s nog steeds niet of nauwelijks worden opgepakt
  • Je ziet dat medewerkers op de werkvloer belangrijke veiligheidsprocedures nog steeds niet opvolgen
  • Medewerkers hun PBM’s opzetten en gebruiken als jij langs komt
  • Een directeur/manager komt maar niet in beweging

Lancering opleiding tot DE VeiligheidsCOACH®

Copla Coaching lanceert deze avond ook haar nieuwste opleiding DE VeiligheidsCOACH®. Deze opleiding stelt je in staat om je adviesvaardigheden uit te breiden met coachvaardigheden waardoor jij als veiligheidskundige of arboprofessional ZELF in staat bent om gedrag te veranderen. Deze unieke 5-daagse opleiding wordt gegeven in Harderwijk en start gegarandeerd op 14 maart 2018.

Bekijk hier het filmpje van de bedenker van deze Unieke Opleiding DE VeiligheidsCOACH®.

Download hier de brochure.

Omdat wij jouw als veiligheidskundige iets extra’s willen aanbieden is bij deze opleiding een logo gemaakt. Na afronding van de opleiding mag jij deze gebruiken om je te onderscheiden van andere veiligheidskundigen. Want iemand die de opleiding tot DE VeiligheidsCOACH® heeft gevolgd kan daadwerkelijk gedrag beïnvloeden omdat diegene ZELF de sleutel heeft gevonden tot veilig gedrag.

Beeldmerk DEVeiligheidscoach Copla Coaching In deze 5-daagse opleiding DE VeiligheidsCOACH® leer je om op een coachende manier onveilig gedrag te beïnvloeden en veranderen.

Wil je meer weten over coaching en de unieke opleiding DE VeiligheidsCOACH® schrijf je dan nu in via mail: info@copla.nl

Indien je ook een individueel gesprek wilt met DE VeiligheidsCOACH  tijdens deze  informatieavond vermeld dit dan bij aanmelding.

Wil je nu een hoofdpijn-dossier bespreken met onze VeiligheidsCOACH Rick van der heide dan kun je bellen naar: 06-10018163.