Copla wordt overgenomen door Arbo Select

Copla 2.0: One-stop-shop voor arbo- en brandveiligheidszorg

Persbericht

Strategische overname landelijke opleider door lokale speler in arbeidsveiligheid.

Arbo Select neemt de aandelenpakketten van ‘Copla Opleiding en Training B.V. ’ en ‘Copla Consultants B.V.’ per 1-1-2020 over. Hierbij zijn samenwerking, kennisdeling en marktverbreding de voornaamste redenen.

Copla adviseert, coacht en doceert al meer dan 30 jaar directies, managers en adviseurs over arboveiligheid, met als doel het werk in de praktijk daadwerkelijk veiliger te maken. De landelijke opleider voor Arbo- en brandveiligheidszorg gaat zich vanaf 1-1-2020 samen met Arbo Select herpositioneren. Jarenlange ervaring en de expertise van vakdocenten, consultants en een geolied supportteam hebben deze no nonsens organisatie gemaakt tot een degelijke en betrouwbare partner voor werkend Nederland.

De producten sluiten naadloos op elkaar aan, en samen met de op stapel staande uitbreiding van het productportfolio zal Copla zich gaan positioneren als de one-stop-shop voor Arbo- en brandveiligheidszorg in Nederland. In de ruim dertig jaar is het landschap sterk veranderd en zal Copla 2.0 nog meer gaan aansluiten aan de behoefte en wensen van de steeds drukker wordende werkende mens. Beide bedrijven zullen naast elkaar zowel lokaal als landelijk een veilige werkplek dichterbij brengen.