Copla op het Jaarcongres Industriële Veiligheid 2018

Op 25 januari 2018 vindt het jaarcongres plaats in De Fabrique in Utrecht. In één dag wordt u volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Kosteloos deelnemen? Wees er op tijd bij!
Graag nodigen wij u als relatie van Copla uit voor dit congres. Als relatie kunnen wij u gratis toegangskaarten aanbieden. Klik hier voor de voorwaarden van gratis deelname als eindgebruiker. De reguliere prijs voor dit congres is € 645,=, of als eindgebruiker met SKO punt € 49,95,=.

Om u als relatie van Copla gratis aan te melden voor dit congres, klikt u hier. De relatiecode is 2ALDK8NQ, de bedrijfsnaam: Copla Opleiding – Training – Consultants.

Bezoek onze stand
Wilt u meer weten over onze veiligheidsopleidingen, coaching, consultants activiteiten, branddetectie opleidingen of over onze andere gerelateerde activiteiten op het gebied van (Industriële) veiligheid, bezoek dan onze beursstand. U kunt ons vinden op de beursvloer stand nummer 29.