Copla is overgenomen door de Kader Groep

KADER GROEP GROEIT DOOR OVERNAME COPLA 

Sinds maart 2021 is Copla Opleiding – Training – Consultants – Coaching onderdeel van Kader Groep. Deze overname past in de groeiambitie van Kader Groep en verstevigt de marktpositie van beide partijen. Copla adviseert, ondersteunt en doceert ruim 30 jaar op de gebieden arbeidsveiligheid en brandveiligheid, met als doel het werk in de praktijk ook echt veiliger te maken.

Nanko van Dijk, CEO van Kader Groep: “We zijn erg blij met deze uitbreiding, we versterken elkaar op meerdere gebieden: Copla kent een ander aanbod veiligheidskundige opleidingen en voegt daarnaast specialistische kennis toe in arbeidshygiëne, met o.a. de nieuwe opleiding tot Arbeidshygiënist, en brandveiligheid. Eén van onze doelen is het full-service bedienen van onze opdrachtgevers, daar draagt deze overname aan bij. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet!”

Ronald Meijer, Copla: “De Kader Groep-Copla combinatie zorgt dat we een sterkere samenwerkingspartner voor onze gezamenlijke opdrachtgevers zijn. Dit levert voor alle betrokkenen voordeel op, ik ben tevreden dat de mensen én diensten van Copla deel uit kunnen maken van Kader Groep”.

Over Kader Groep

Gestart in 1994 met 2 oprichters, is Kader Groep anno 2021 een organisatie met ruim 200 medewerkers. Kader Groep helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen. In de afgelopen jaren sloten ook AAB Training & Opleiding, D&F en Smile Software zich aan bij de Kader Groep.

Bron: De Kader Groep