Bezoek ons op het Jaarcongres Industriële Veiligheid 2020

Bezoek ons op de beurs Jaarcongres Industriële Veiligheid 2020

Op 30 januari aanstaande bent u van harte welkom in de Copla stand op nummer 68 van het Jaarcongres Industriële Veiligheid in De Fabrique te Utrecht.

Thema dit jaar is Samenhang in Veiligheid

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met meer dan 500 vakgenoten bij uitstek hét evenement om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Kosteloos deelnemen? Wees er op tijd bij! (Het vorige congres was vroegtijdig uitverkocht)

Als relatie van Copla nodigen wij u graag uit voor dit congres. Hiervoor mogen wij gratis toegangskaarten aanbieden mits u voldoet aan de inschrijfvoorwaarden. Klik hier voor deze voorwaarden van gratis deelname als eindgebruiker. De reguliere prijs voor dit congres is € 645,=, of als eindgebruiker met SKO punt € 49,95,=.

Om u als relatie van Copla gratis aan te melden voor dit congres, klikt u hier.
De relatiecode is 2FBG4KEU, de bedrijfsnaam: Copla Opleiding – Training – Consultants.

Bezoek onze stand

Wilt u meer weten over onze veiligheidskundige opleidingen HVK, MVK, OVK, coaching, consultants activiteiten, branddetectie opleidingen of over onze andere gerelateerde activiteiten op het gebied van (Industriële) veiligheid, bezoek dan onze stand. U kunt ons vinden op de beursvloer met stand nummer 68. Wij zien er naar uit u daar te ontmoeten!