Bezoek Copla op het NVVK Veiligheidscongres 2019

Congres NVVK congres 2019

De wereld wordt steeds slimmer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Omarm jij de ontwikkelingen en gebruik je ze in je voordeel? Of blijf je liever doorgaan zoals je altijd deed?

Kom denken, dromen en doen op het NVVK-congres 2019. Leer alles over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën en probeer ze uit. Gebruik je verbeelding, laat je inspireren! En maak van jezelf een toekomstbestendige veiligheidsheld.

Copla is ook aanwezig bij het congres, kom ons bezoeken op de informatiemarkt. Op onze stand geven wij u alle informatie over onze vertrouwde én nieuwe producten en diensten. Laat u verrassen en breng zeker een bezoekje aan onze stand. Graag tot ziens op het congres.

Datum en tijdstip: woensdag 13 maart 2019 / donderdag 14 maart 2019

Locatie: Papendal

Adres: Papendallaan 3 – Arnhem

Copla Rick van der Heide verzorgt op dag 1 een doe-sessie.

Parallelsessies dag 1 – Ronde 2

Doe-sessie – Het roer om / Rick van der Heide

Van lijden naar leiden in de veiligheidskunde

Luisteren managers, leidinggevenden en medewerkers ook niet naar je? En stellen ze volgens jou niet de juiste prioriteiten? Harder roepen hoe het moet heeft geen zin, ontdekken waarom ze niet naar je luisteren wel. Hoe jij hierin zelf het verschil kunt maken en veiligheid echt voor jouw organisatie laat werken ontdek je in de doe-sessie ‘Gooi nu het roer om in de veiligheidskunde’.