Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Persoonscertificatie van Veiligheidskundigen

Persoonscertificatie van Veiligheidskundigen HVK

Hoger Veiligheidskundigen zijn wettelijk verplicht zich te laten certificeren wanneer ze een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en bijbehorend plan van aanpak toetsen. Ook een gecertificeerde Arbo-dienst moet een gecertificeerde HVK-er in dienst hebben. Hiervoor is een certificatieregeling aanwezig. U kunt hier de volledige regeling vinden.

De geldigheidsduur van een persoonscertificaat volgens het certificatieschema voor de certificatie van de HVK’er is vijf jaar.

De HVK Opleiding van Copla voldoet aan de nieuwste normen voor persoonscertificering. Lees hier meer over Persoonscertificatie van Hogere Veiligheidskundigen.

Persoonscertificatie van Veiligheidskundigen MVK

Voor Middelbaar Veiligheidskundigen is certificering niet verplicht maar met een certificaat kunt u aantonen dat u een actieve risico-professional bent die het werk uitdraagt en de kennis op peil houdt als MVK’er. Door je als gediplomeerd Copla veiligheidskundige te laten registreren bij SVK, kun je jezelf als professional onderscheiden en verder ontwikkelen! Lees meer over registratie bij SVK.

Copla staat voor kwaliteit in veiligheidszorg. Wij vinden dat er meer kan worden gedaan aan het promoten en verder ontwikkelen van het veiligheidsvak. Daarom is Copla mede initiatiefnemer van Stichting www.svkregister.nl. De Stichting heeft tot doel de kwaliteit in de veiligheidskundige praktijk te vergroten.

Het SVK-register

Hobéon SKO erkende opleidingen

Zowel de MVK – als de HVK opleiding van Copla Opleiding-Training-Consultants zijn door Hobéon SKO erkend.

Persoonscertificering Hobeon SKO

Meer informatie of inschrijven bij Hobéon SKO voor het vakbekwaamheidscertificaat.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?