Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Persoonlijk opleidingsadvies

Het kiezen van de juiste opleiding en opleider is afhankelijk van vele factoren, zoals: motivatie, achtergrond, ervaring, opleidingsniveau, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanperspectief, leeftijd, financiële mogelijkheden, werkgever e.d.

Heeft u vragen over een opleiding of twijfelt u over de geschiktheid? Dan informeren we u graag verder en adviseren u desgewenst bij het maken van de juiste keuze.

Bel of mail ons voor persoonlijk (opleidings)advies of bezoek digitaal één van onze informatieavonden.

Bezoek de eerstkomende informatieavond

Copla organiseert speciale informatieavonden van onze MVK en HVK Opleiding, AH Opleiding en DE VeiligheidsCOACH Opleiding om kennis te maken met het veelzijdige veiligheidsvak, het vak van de toekomst.

Proef de sfeer en ontmoet onze opleidingsadviseur en vaste docent van de opleiding. Hij is er speciaal om u te informeren over het vak en de opleidingsmogelijkheden van Copla. We helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Verder heeft u uitgebreid de kans om uw vragen te stellen. En natuurlijk is het mogelijk om uw leidinggevende of collega ook uit te nodigen via Teams.

DE VeiligheidsCOACH – 17 maart 2022 aanvang 19.00 uur

Programma

Het programma biedt alle gelegenheid om u te laten informeren over de veelzijdigheid van het veiligheidsvak, de opleiding MVK , HVK, AH Opleiding en de DE VeiligheidsCOACH Opleiding en de speciale Copla-aanpak. Daarnaast is er volop ruimte voor al uw (opleidings)vragen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Aanvang 19.15 uur
  • Korte introductie Copla en informatieavond
  • Behandeling opleiding en vragen
  • Afsluiting (einde circa 21.00 uur)

Aanmelding informatieavond

Wilt u deelnemen aan de eerstvolgende informatieavond? Bel of e-mail ons op 0341-430848 of info@copla.nl Vermeld uw naam, contactgegevens, dag en datum van de avond.  Na aanmelding ontvangt u tijdig een bevestiging en uitnodigingslink. Deelname aan de informatieavond is GRATIS.

Liever direct persoonlijk advies?

Heeft u liever direct persoonlijk advies? Bel ons dan of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek:  Tel. 0341-430848 of mail naar: info@copla.nl

Ronald MeijerRonald Meijer

Consultant | Docent veiligheidskunde (HVK / MVK / V&G-coördinator) bij Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching

Rick van der HeideRick van der Heide

Veiligheidskundig adviseur HVK | Docent MVK / HVK | PBM-adviseur en docent | VVGW contactpersoon Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching | Bedenker van de Opleiding DE VeiligheidsCOACH

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?