Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Wie zijn onze partners

Copla werkt op uiteenlopende wijze samen met diverse organisaties om onze dienstverlening te optimaliseren. Kennisdeling en samenwerking bieden veel mogelijkheden voor onze klanten en helpen onze dienstverlening deskundig en up-to-date te houden.

Actuele aanbiedingen

 

BRANCHEVERENIGING “Vereniging Veilig & Gezond Werken” (VVGW)

Samen met branchevereniging “Vereniging Veilig & Gezond Werken” (VVGW) werken we al enkele jaren aan veiligheid, gezondheid en welzijn in de werkomgeving. Binnen deze organisatie zijn bedrijven vertegenwoordigd die een uitstekende naam hebben verworven op het gebied van arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid. Copla verzorgt de Praktijkopleiding PBM en de Cursus Face Fittester . Deze is samen met branchevereniging VVGW ontwikkeld.

SDU/HSE (voorheen Arbozone.nl)

Sdu HSESDU/HSE biedt u toegang tot actuele en deskundige arbopraktijk-informatie en arbowet- en regelgeving. Hierdoor beschikt u over de voor uw vakgebied meest relevante arbo-informatie!
Voor onze HVK en MVK cursisten hebben wij een abonnement afgesloten voor toegang tot deze relevante informatie tijdens hun opleiding.
Ook houden wij op onze website u dagelijks op de hoogte van actuele berichten over arbobeleid, arbo-onderzoek, arbowetgeving, arbeidsveiligheid en arbopublicaties van  onder andere SDU/HSE.

VAKMEDIANET EN VAKBLAD ARBO

138[1]B+B Vakmedianet B.V is al jaren actief als uitgever van vakliteratuur.Vakmedianet geeft het toonaangevende blad Arbo uit. Arbo en www.arboonline.nl zijn belangrijke nieuwsbronnen voor deskundigen in arbo en veiligheid. Cursisten HVK en MVK van Copla krijgen bij aanvang van de opleiding het vakblad Arbo een half jaar aangeboden. Copla veiligheidskundigen ontvangen bovendien korting op congressen en beurzen die door Arbo worden georganiseerd, zoals de Dag van de Preventiemedewerker.

ACTA SAFETY PROFESSIONALS

162[1]Acta Safety Professionals is dagelijks bezig om met een team van zeer ervaren deskundigen haar opdrachtgevers op het gebied van arbeidsveiligheid te adviseren, te ondersteunen, te begeleiden en de veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag binnen hun organisatie te optimaliseren. Samen met Acta Safety Professionals hebben wij de Masterclass Werken in verontreinigde grond ontwikkeld.

BEROEPSVERENIGING NVVK

106[1]De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde ( NVVK ) is de informatiebron voor veiligheidskundigen in alle bedrijfstakken. Cursisten HVK en MVK van Copla, die nog geen lid zijn van de NVVK, ontvangen een gratis jaarlidmaatschap bij de start van hun opleiding met het ledenblad NNVK-info . Jaarlijks kent NVVK prijzen (en/of eervolle vermeldingen) toe aan de auteurs van de beste afstudeerscripties van opleidingen tot middelbare, hogere en postdoctorale veiligheidskundige in het Nederlandse taalgebied. Regelmatig valt ook een Copla veiligheidskundige in de prijzen.

INSPECTIE SZW

197[1]De Inspectie SZW is de handhavings- en uitvoeringsorganisatie van het Nederlandse ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Zij zijn o.a. belast met de handhaving van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden (Arbowet, arbocatalogi, RI&E) en gevaarlijke stoffen. De Inspectie SZW geeft regelmatig haar medewerking aan gastlessen in onze HVK-opleiding en onze Vakgroepdagen.

DE VEILIGHEIDSKUNDIGE.NL

Janneke Reijseger, eigenaar van o.a. Reijseger to the point heeft een nieuw platform gelanceerd de veiligheidskundige.nl. De website DE Veiligheidskundige.nl biedt informatie aan veiligheidskundigen in de vorm van een VeiligheidsABC, vacatures, een agenda DE Veiligheidskundige.nl

en natuurlijk nieuwsberichten. Vanuit het platform wordt maandelijks een nieuwsbrief verspreid met daarin per editie een interview met een veiligheidskundige over zijn/haar VK-stokpaard.

NEDERLANDS INTEGRAAL VEILIGHEIDS INSTITUUT (NIVI)

182[1]Copla verzorgt zowel de Middelbare Veiligheidskundige (MVK Opleiding) als de Hogere Veiligheidskundige Opleiding (HVK Opleiding) in Appingedam (Groningen) in samenwerking met het Nederlands Integraal Veiligheids Instituut (NIVI ). Het bedrijf NIVI werkt met 40 ervaren professionals dus kwaliteit op elk niveau: van Kader / Algemeen instructeurs EHBO (kinder), AED, Brand & Ontruiming, Adembescherming, interne voertuigen, StabiCAD-tekenaars, programmeurs, HBO Bedrijfshulpverleningsmanagement, veiligheidskundigen, Analisten (analytische, organische chemie en (micro)biologie) tot afgestudeerd TU Delft Veiligheidskundigen.

NEDERLANDSE INSPECTIE MAATSCHAPPIJ

De Nederlandse Inspectie Maatschappij (NIM) is een inspectie instelling gevestigd in Groningen zij zijn gespecialiseerd in het inspecteren van brandmeld-De Nederlandse Inspectie Maatschappij en ontruimingsalarminstallaties. Naast inspecties voor de brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties kun je bij hen ook terecht voor inspecties aan een
sprinkler-, rookbeheersing- en gasblusinstallaties. Door hun ruime ervaring in de inspectiewereld wil NIM haar kennis graag delen met Copla, wij gaan
samen de branddetectie opleidingen verzorgen.

UITGEVERIJ SDU

109[1]Sdu Uitgevers is een multimediale uitgever van vakinformatie. In onze opleidingen maken we veelvuldig gebruik van vakuitgaves van Sdu als aanvullend lesmateriaal. Bijvoorbeeld de Arbo-Informatiebladen . Cursisten HVK en MVK van Copla ontvangen bij aanvang van de opleiding toegang tot de AI-bladen en Chemiekaarten online. Copla veiligheidskundigen ontvangen bovendien 20% korting op alle arbo- en veiligheidsgerelateerde uitgaves van Sdu tot 1 jaar na afronding van de opleiding HVK en MVK.

FNV EN VNO-NCW

110[1]Overkoepelende werknemers en werkgeversorganisaties FNV en VNO-NCW geven in de Hogere Veiligheidskundige Opleiding mede vorm aan de module Maatschappelijk kader.

RIJNCONSULT

107[1]Rijnconsult is toonaangevend in hun vakgebied. Ze verzorgen als gastdocent enkele lessen binnen de Hogere Veiligheidskundige Opleiding.

NEW MEDIA VENTURE

248[1]New Media Ventures (NMV) is specialist in conceptuele narrowcasting. Als communicatie specialist en full service provider heeft NMV een heldere kijk op de inzet van deze technologie. Het door hun ontwikkelde MediaMyne online Content Management Systeem (CMS) is een effectief hulpmiddel om Voorlichting & Onderricht gericht op veiligheid binnen organisaties vorm te geven. Copla werkt samen met NMV voor optimale inzet van narrowcasting bij V&O-projecten.

VERHAGE & VAN DER LAAN CENTRUM ARBEID & GEZONDHEID

269[1]Verhage & van der Laan is een kleinere, slagvaardige, betrokken arbodienstverlener met een hoge mate van betrokkenheid en flexibiliteit. Ze borgen landelijke dekking door samenwerking met landelijke organisaties waaronder o.a. Copla.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?