Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

V&G Bouwproces

Copla leert V&G te borgen tijdens het hele bouwproces

Geeft u wel eens opdracht voor een bouwproject of bent u erbij betrokken? Dan bent u mede verantwoordelijk voor de Veiligheid en Gezondheid tijdens het hele bouwproces! Alleen samen maakt u er een veilig en efficiënt bouwproject van.

De opleiding V&G Ontwerpfase bouw duurt 3 dagen,  de opleiding V&G Uitvoeringsfase bouw duurt 4 dagen. De eerste 2 dagen worden eventueel gezamenlijk uitgevoerd. Daarna volgt voor de opleiding V&G Ontwerpfase bouw nog 1 lesdag, voor de opleiding V&G Uitvoeringsfase bouw volgen nog 2 lesdagen.

De kosten voor de opleiding V&G Ontwerpfase bouw zijn € 1.245,00 excl. BTW, de kosten voor de opleiding V&G Uitvoeringsfase bouw zijn € 1.575,00 excl. BTW. Vraag per mail of bel 0341 – 430 848 naar de voorwaarden!

Uit onderzoek van de Inspectie en het Aanbestedingsinstituut blijkt, dat Veiligheid en Gezondheid vaak onvoldoende geregeld zijn. In de bouw zijn vorig jaar twintig dodelijke ongevallen voorgevallen. Daarmee is de sector op hetzelfde hoge niveau blijven steken als in 2017. De bouw is daarmee de sector waarin de meeste fatale ongelukken plaatsvinden, blijkt uit de gepubliceerde cijfers van Inspectie SZW.

Aandacht voor V&G vermindert het risico op ongevallen en draagt bij aan de kwaliteit van uw bouwwerk en bouwproces.

Lees  op deze pagina de brochure ‘Samen veilig en gezond bouwen’ die gaat over de rollen en verplichtingen van de diverse partijen tijdens de drie fasen van het bouwproces: de ontwerpfase, de uitvoeringsfase en de gebruikersfase. Bekijk ook een het Online magazine Inspectie SZW over rol opdrachtgevers bij veilig bouwen.

Copla is gespecialiseerd in veiligheid en opleidingen. Wij leren u hoe bouwen veiliger en efficiënter kan. Volg één van onze opleidingen, masterclass of laat u coachen.

V&G-coördinator Uitvoering Spoor

Voor diegenen die werkzaamheden laten verrichten aan het spoor is de speciale Opleiding V&G-coördinator Uitvoeringsfase Spoorbranche ontwikkeld. De opleiding is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij werkzaamheden aan het spoor, zoals: (senior) werkvoorbereiders,... » Lees verder...

Aanvraag nieuwsbrief V&G Bouwprocessen

Wilt u op de hoogte blijven van wet- en regelgeving en andere informatie rond Veiligheid en Gezondheid (V&G) in het bouwproces? Schrijf dan in voor onze speciale Gratis Nieuwsbrief V&G Bouwprocessen! De nieuwsbrief zal maximaal eens per kwartaal verschijnen. Ze... » Lees meer...

Coaching V&G Coördinator Bouw

Als V&G Coördinator Bouw staat u er vaak alleen voor om gevraagd en ongevraagd te adviseren. Bij het coördineren van projecten en het motiveren van medewerkers kunt u soms voor lastige dilemma's komen te staan. Intercollegiale feedback en coaching helpen.... » Lees meer...

Masterclass V&G Bouwproces

Uit onderzoek blijkt dat betrokken partijen moeite hebben met de naleving van specifieke wetgeving om veilig en gezond te kunnen bouwen. Vaak door onvoldoende wetskennis en vaardigheden om er invulling aan te geven. Zorg dat u als V&G Coördinator goed beslagen ten ijs komt.... » Lees meer...

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?