Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

V&G Bouwproces

Copla leert V&G te borgen tijdens het hele bouwproces

Geeft u wel eens opdracht voor een bouwproject of bent u erbij betrokken? Dan bent u mede verantwoordelijk voor de Veiligheid en Gezondheid tijdens het hele bouwproces! Alleen samen maakt u er een veilig en efficiënt bouwproject van.

De opleiding V&G Ontwerpfase bouw duurt 3 dagen,  de opleiding V&G Uitvoeringsfase bouw duurt 4 dagen. De eerste 2 dagen worden eventueel gezamenlijk uitgevoerd. Daarna volgt voor de opleiding V&G Ontwerpfase bouw nog 1 lesdag, voor de opleiding V&G Uitvoeringsfase bouw volgen nog 2 lesdagen.

De kosten voor de opleiding V&G Ontwerpfase bouw zijn € 1.245,00 excl. BTW, de kosten voor de opleiding V&G Uitvoeringsfase bouw zijn € 1.575,00 excl. BTW. Vraag per mail of bel 0341 – 430 848 naar de voorwaarden!

Data 2022:

V&G Ontwerpfase Bouw; 3 + 17 februari + 10 maart 2022

V&G Uitvoeringsfase Bouw; 3 + 17 februari + 24 maart + 7 april 2022

Het aantal meldingen over ernstige arbeidsongevallen in Nederland is de afgelopen vijf jaar flink gestegen. In 2019 ontving de Inspectie SZW in totaal 4.474 meldingen van arbeidsongevallen, 4 procent meer dan in 2018 en ruim 22 procent meer dan in 2015, toen 3.651 meldingen over ernstige ongevallen binnenkwamen. Afgezet naar werknemersaantallen vielen in 2019 de meeste slachtoffers van ernstige arbeidsongevallen in de sector bouw, met 116 slachtoffers per 100.000 banen van werknemers, gevolgd door de sector afvalbeheer met gemiddeld 105 slachtoffers per 100.000 banen van werknemers. Dit is veel meer dan het gemiddelde van 24 slachtoffers per 100.000 banen over alle sectoren in 2019. Bekijk op de website van Inspectie SZW de Monitor Arbeidsongevallen.

Aandacht voor V&G vermindert het risico op ongevallen en draagt bij aan de kwaliteit van uw bouwwerk en bouwproces.

Lees  op deze pagina de brochure ‘Samen veilig en gezond bouwen’ die gaat over de rollen en verplichtingen van de diverse partijen tijdens de drie fasen van het bouwproces: de ontwerpfase, de uitvoeringsfase en de gebruikersfase. Bekijk ook een het Online magazine Inspectie SZW over rol opdrachtgevers bij veilig bouwen.

Copla is gespecialiseerd in veiligheid en opleidingen. Wij leren u hoe bouwen veiliger en efficiënter kan. Volg één van onze opleidingen, masterclass of laat u coachen.

Aanvraag nieuwsbrief V&G Bouwprocessen

Wilt u op de hoogte blijven van wet- en regelgeving en andere informatie rond Veiligheid en Gezondheid (V&G) in het bouwproces? Schrijf dan in voor onze speciale Gratis Nieuwsbrief V&G Bouwprocessen! De nieuwsbrief zal maximaal eens per kwartaal verschijnen. Ze... » Lees meer...

Coaching V&G Coördinator Bouw

Als V&G Coördinator Bouw staat u er vaak alleen voor om gevraagd en ongevraagd te adviseren. Bij het coördineren van projecten en het motiveren van medewerkers kunt u soms voor lastige dilemma's komen te staan. Intercollegiale feedback en coaching helpen.... » Lees meer...

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?