Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

SVK-register voor MVK-ers

Nieuw SVK-register voor MVK-ers en andere opgeleide risico-professionals

SVK is hét register van MVK-veiligheidskundigen en andere risico-professionals. SVK-gecertificeerde veiligheidskundigen zijn actieve risico-professionals die hun werk uitdragen en hun kennis op peil houden.

Copla staat voor kwaliteit in veiligheidszorg. Niet voor niets is ons credo: ‘Verder met veiligheidszorg. Verder met Copla’. Wij vinden dat er meer kan worden gedaan aan het promoten en verder ontwikkelen van het veiligheidsvak. Daarom is Copla mede initiatiefnemer van Stichting www.svkregister.nl. De Stichting heeft tot doel de kwaliteit in de veiligheidskundige praktijk te vergroten.

Ieder lid ontvangt bij inschrijving in het SVK-register de opleidingenvoucher.

De MVK-er is bij uitstek de functionaris die, met name in het Midden en Kleinbedrijf, bepalend is voor de kwaliteit in de veiligheidskundige praktijk. Het is voor het veiligheidsvak daarom van essentieel belang dat de kwaliteit van de opgeleide MVK-er goed is gewaarborgd. Voorwaarde hiervoor is dat de MVK-er goed wordt opgeleid en er voldoende keuze aan kwalitatief goede na- en bijscholing beschikbaar is.

SVK-erkende opleidingen voldoen aan strenge kwaliteitscriteria dan Hobéon SKO-erkende opleidingen. De toelating van opleidingen wordt gecontroleerd door een permanente educatiecommissie. SVK staat dus garant voor kwalitatief hoogwaardige veiligheidskundige opleidingen en na- en bijscholingstrajecten. De Copla MVK-opleiding, Masterclasses en HVK-modulair zijn zowel SKO Hobéon als SVK-erkend.

Door je als gediplomeerd Copla veiligheidskundige te laten registreren bij SVK, kun je jezelf als professional onderscheiden en verder ontwikkelen! Uiteraard zijn de door de Stichting www.svkregister.nl verstrekte opleidingsvouchers inwisselbaar bij Copla!

Meer informatie over de voordelen van registratie bij SVK vind je in het leaflet SVK-register (PDF) .

MVK-ers en andere gediplomeerde risico-professionals zoals de HVK-ers en Arbeidshygiënisten worden ook van harte uitgenodigd zich te laten registreren. U kunt zich via de website online aanmelden ter certificering en vermelding in het persoonsregister van SVK.

1558.large[1]

De kosten bedragen slechts € 47,50 per jaar. Je ontvangt na goedkeuring een persoonlijk vakbekwaamheidscertificaat in de vorm van een pasje. Bovendien ontvang je jaarlijks een gratis voucher voor € 47,50 korting op SVK-erkende na- en bijscholing, zoals onze Masterclasses en HVK-modulair .

Een overzicht van alle SVK-erkende opleidingen en trainingen staan vermeld op de website van Stichting SVK: www.svkregister.nl .

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?