Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Intervisie (ICT) groep

Intervisie is een leuke manier om samen met gelijkgestemden oplossingen te zoeken voor problemen waar je als veiligheidskundige of arbeidshygiënist tegen aan loopt in de praktijk. Je brengt eigen vraagstukken in en je gaat met oplossingen de deur uit. Ook geschikt voor de kerndeskundige voor invulling aan de verplichting tot deelname aan ICT-bijeenkomsten.

Duur van de opleiding: 5 dagdelen van 3,5 uur
Cursusprijs: €1.250
Extra's:
  • “Out off the box” denken
  • Eigen vraagstukken inbrengen
  • Mogelijkheid deelname voor 1 bijeenkomst

Voor wie

Voor gecertificeerde hogere veiligheidskundigen HVK en arbeidshygiënisten die samen met andere professionals oplossingen proberen te vinden voor problemen waar je als veiligheidskundige of arbeidshygiënist tegen aan loopt in de praktijk.

Voor deelname aan een intervisiegroep kun je een strippenkaart kopen voor 5 intervisie bijeenkomsten. Je kunt je eventueel ook aanmelden voor deelname aan 1 bijeenkomst. Bekijk hier de complete cursusinformatie Intervisie (ICT) groep.

Start Opleidingen

De startdatum van deze opleiding wordt in overleg ingepland. Geef bij het aanvragen van cursusinformatie of inschrijving uw voorkeur aan voor een startdatum. Wij nemen dan contact met u op.

Intervisietechniek

Er zijn verschillende intervisietechnieken die tot doel hebben om de leden “ out off the box ” te laten denken zodat het ingebrachte probleem geanalyseerd en opgelost kan worden. Wij maken gebruik van de ’ 10-stappen’ methode. Maar eventueel kunnen andere methodes worden ingezet. Copla zal, indien nuttig of noodzakelijk, enkele methodes aanbieden en samen met de groep vaststellen welke methode of methodes gebruikt gaan worden.

Resultaat

  • Vergroting netwerk
  • Betere prestaties op het werk
  • Inzicht in eigen leerdoelen
  • Leuke manier van het verwerven van kennis en vaardigheden
  • Feedback krijgen van andere professionals
  • Haalbare en praktische oplossingen vinden
  • (Her)certificatie als kerndeskundige

​Kortom: het verbeteren van persoonlijk en professioneel handelen als veiligheidskundige en arbeidshygiënist.

Aanmelding en kosten

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor deelname aan een intervisiebijeenkomst. Hiervoor kun je een strippenkaart aanschaffen voor 5 intervisie bijeenkomsten. Een strippenkaart kost € 1.250,=. Eén intervisiebijeenkomst duurt 3,5 uur.  Je kunt je ook aanmelden voor deelname aan één intervisie bijeenkomst, deze kosten bedragen € 350,=.

Deelnemen aan intervisie?

Veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten die willen deelnemen aan intervisie bijeenkomsten kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier of stuur een email naar info@copla.nl.

Docenten

De lessen worden gegeven door eigen, ervaren en in de praktijk actieve docenten en gastdocenten. Onze docenten zijn vaak ook actief als consultant. De docent begeleidt u persoonlijk tijdens en na de opleiding.

Ronald MeijerRonald Meijer

Consultant | Docent veiligheidskunde (HVK / MVK / V&G-coördinator) bij Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching

Rick van der HeideRick van der Heide

Veiligheidskundig adviseur HVK | Docent MVK / HVK | PBM-adviseur en docent | VVGW contactpersoon Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching | Bedenker van de Opleiding DE VeiligheidsCOACH

Opzet en groepsgrootte

Wij hanteren een wachtlijst. Met maximaal 6 deelnemers worden in overleg de sessies gepland. Daarbij kiezen we een uitvoeringsplaats die het beste past bij de potentiële deelnemers.  Je kunt je dan nog terugtrekken van deelname. Wij gaan van start met 4 deelnemers. Wij starten regelmatig op diverse plaatsen in Nederland. Vraag of er bij jouw in de buurt één is gestart waar je eventueel kan instromen.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?