Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

HVK Opleiding

Hogere Veiligheidskunde

Copla is in 2021 onderdeel geworden van Kader Group. De Hogere Veiligheidskunde opleidingen die starten vanaf 1 januari 2022 van zowel Kader als Copla worden aangeboden onder de accreditatie van Kader Academy.

Bent u straks een Hoger Veiligheidskundige?

Wij merken dat er steeds vaker behoefte is aan een integrale benadering van risicobeheersing in alle bedrijfsprocessen. De veiligheidskundige is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het veiligheidsbeleid in het bedrijf. Beschikt u of uw organisatie over voldoende deskundigheid om deze risico’s te herkennen en te analyseren?

16.634,- excl. btw
36 lesdagen
Hobéon SKO erkend

Benieuwd naar de startdata van onze HVK opleiding?

Voor wie?

De hvk-er is de professional die zich bezighoudt met het bevorderen van de arbeids- en bedrijfsveiligheid. Bijvoorbeeld:

  • In de industrie: Het grootste deel van de hvk-ers is werkzaam in branches als productie-industrie, procesindustrie, constructie, winning van delfstoffen, dienstverlening, transport, communicatie en opslag.
  • In arbodienstverlening: Hierbij kunt u denken aan externe arbo- of veiligheidsdiensten en adviesbureaus.
  • Bij ontwerpbureaus: Zoals bij architectenbureaus, ingenieursbureaus en adviesbureaus die zich bezig houden met het ontwerp van (chemische-)installaties en grote infrastructurele werken.
  • Bij certificerende instellingen: Hierbij gaat het om bedrijven die door middel van audits vaststellen of een bedrijf voldoet aan de eisen van normen, zoals Ohsas 18001 en VCA.
  • In het verzekeringswezen: Bij grote verzekeraars beoordelen hvk-ers mede de risico’s en adviseren over de bijbehorende premiebepaling (bij combinaties van ziekteverzuim, verzuimbeperking en re-integratie binnen een contract.
  • Bij de overheid: Hier worden hvk-ers als ‘Inspecteur’ of als beleidsmaker te werk gesteld bij de Inspectie SZW.

Subsidie voor deze opleiding

Wilt u starten met 1 van onze veiligheidsopleidingen of 1 van onze brandmeldinstallatie cursussen? Wellicht is het mogelijk de opleidingskosten volledig of gedeeltelijk gesubsidieerd te krijgen! Er zijn diverse instanties die voor de praktijkgerichte Opleidingen binnen Copla dit geheel of gedeeltelijk subsidiëren. Bekijk de mogelijkheden of u wellicht in aanmerking kunt komen voor een subsidie!

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?