Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Opfriscursus-nen-2535:2017

Opfriscursus 2535:2017 is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, installeren en inbedrijfstellen van brandmeldinstallaties

Duur van de opleiding: 1 dag of 2 avonden
Cursusprijs: €319
Extra's:
  • Opfriscursus voor IDB, ODB, PDB of Beheerder BMI-OAI

Voor wie

Voor een ieder die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, installeren en inbedrijfstellen van de brandmeldinstallatie. Dit geldt voor installaties in de eigen organisatie of brandmeldinstallaties van bedrijven of instellingen waarvoor het onderhoud, controle en beheer wordt verzorgd.

U bent bijvoorbeeld werkzaam als:

Veiligheidskundige
KAM-coördinator
BHV-er
Installateur
Adviseur
Brandweer

NEN 2535 ‘Brandveiligheid van gebouwen – Brandmeldinstallaties – Systeem  en kwaliteitseisen en projectierichtlijnen’ is volledig herzien. Op het normontwerp kan tot 1 februari 2022 commentaar worden ingediend.

Er gelden specifieke eisen voor toelating tot de Opfriscursus NEN 2535: 2017; Brandveiligheid van gebouwen – Brandmeldinstallaties – Systeem- en kwaliteitseisen en projectierichtlijnen. U heeft eerder de opleiding Installatiedeskundige- (IDB) Onderhoudsdeskundige- (ODB), Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties(PDB) of Beheerder Brandmeld- en Ontruimingsalarminstallaties(OP) gevolgd.

Start Opleidingen

De startdatum van deze opleiding wordt in overleg ingepland. Geef bij het aanvragen van cursusinformatie of inschrijving uw voorkeur aan voor een startdatum. Wij nemen dan contact met u op.

Resultaat

Voor een ieder die verantwoordelijk is voor het ontwerpen, installeren en inbedrijfstellen van de brandmeldinstallatie. Dit geldt voor installaties in de eigen organisatie of brandmeldinstallaties van bedrijven of instellingen waarvoor het onderhoud, controle en beheer wordt verzorgd.

Na het volgen van de Opfriscursus NEN 2535:2017 heeft u kennis van:

  • Ontwerpen, installeren en inbedrijfstellen van brandmeldinstallaties
  • Beschikt u over actuele kennis en inzichten
  • Bent u op de hoogte van de belangrijkste aanpassingen en wijzigingen.

Vraag de cursusplanning aan of bel 0341-430848 voor meer informatie en mogelijkheden.

Aanmelding en kosten

U kunt zich hier aanmelden, de kosten bedragen € 319,- (excl. BTW).

Voor meer informatie over de actuele kennis op het niveau Installatiedeskundige Brandmeldinstallatie BMI,  Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallatie BMIProjecteringsdeskundige Brandmeldinstallatie BMI  of Beheerder Brandmeldinstallatie BMI  bel of mail ons.

Docenten

De lessen worden gegeven door eigen, ervaren en in de praktijk actieve docenten en gastdocenten. Onze docenten zijn vaak ook actief als consultant. De docent begeleidt u persoonlijk tijdens en na de opleiding.

Diego van LeeuwenDiego van Leeuwen

Brandbeveiliging | Interim Management | Beveiligingstechniek | Flame Prevent | Integraal coördinator| Docent Brandmeldinstallaties

Arno van KruijsbergenArno van Kruijsbergen

Inspecteur Brandmeldinstallaties en Ontruimingsalarminstallaties | Brandbeveiliging | Normcommissie NEN 2535 | Kruijgen B.V. | Brandveiligheid Inspecties | Docent Brandmeldinstallaties

Studieopzet en groepsgrootte

De Opfriscursus NEN 2535:2017 duurt 1 dag, na afloop ontvangt u een bewijs van deelname.

Vanaf 6 deelnemers kunnen we de opleiding ook incompany bij u organiseren. We doen u daarvoor graag een aantrekkelijk voorstel op basis van uw specifieke wensen en doelstellingen.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?