Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Noodverlichtingsdeskundige

Volg de 3-daagse Opleiding Noodverlichtingsdeskundige als uitstekende voorbereiding voor het CITO examen Noodverlichtingsdeskundige!

Duur van de opleiding: 3 dagen (24 contacturen)
Cursusprijs: €780
Extra's:
  • ISSO Instructieboek Noodverlichting
  • Certificaat Noodverlichtingsdeskundige

Voor wie

Voor een ieder die verantwoordelijk is voor het projecteren, installeren, inspecteren en/of onderhouden van noodverlichting. Dit geldt ook voor het beheer van noodverlichting in de eigen organisatie of van bedrijven en instellingen waarvoor het onderhoud en beheer wordt verzorgd.

Om er voor te zorgen dat de noodverlichting het ook echt doet is deskundigheid vereist. De opleiding ‘Noodverlichtingsdeskundige’ stelt u in staat deze deskundigheid te verwerven. U wordt voorbereidt op het onafhankelijke examen dat afgenomen wordt door CITO.

Deze opleiding is de perfecte voorbereiding voor het examen Noodverlichtingsdeskundige, vereist om als erkend installatiebedrijf gecertificeerd noodverlichting te kunnen projecteren, installeren, inspecteren en/of onderhouden.

Start Opleidingen

De startdatum van deze opleiding wordt in overleg ingepland. Geef bij het aanvragen van cursusinformatie of inschrijving uw voorkeur aan voor een startdatum. Wij nemen dan contact met u op.

Resultaat

Na het volgen van de Opleiding Noodverlichtingsdeskundige (NVD):

  • Weet u voldoende over noodverlichtingsinstallaties en alle wet- en regelgeving hieromtrent
  • Kunt u zelfstandig ontwerpen, onderhouden, inspecteren en projecteren van noodverlichting
  • Heeft u kennisgemaakt met de diverse NEN normen
  • Kunt u , na afronding van het examen, het verplichte reguliere onderhoud plegen aan de noodverlichtingsinstallatie

Aanmelding en kosten

U kunt zich  hier  aanmelden de kosten hiervoor bedragen  € 780,- exclusief het examen.

Lesmateriaal

ISSO Instructieboek Noodverlichting. U krijgt tevens hand-outs van de presentaties mee!

Voor meer informatie over de actuele kennis op het MBO Elektrotechniek WEB-niveau 4 bel of mail ons.

Als u zich tevens direct aanmeldt voor een andere Opleiding Brandmelddetectie  ontvangt u een interessante combinatiekorting.

Docenten

De lessen worden gegeven door eigen, ervaren en in de praktijk actieve docenten en gastdocenten. Onze docenten zijn vaak ook actief als consultant. De docent begeleidt u persoonlijk tijdens en na de opleiding.

Arno van KruijsbergenArno van Kruijsbergen

Inspecteur Brandmeldinstallaties en Ontruimingsalarminstallaties | Brandbeveiliging | Normcommissie NEN 2535 | Kruijgen B.V. | Brandveiligheid Inspecties | Docent Brandmeldinstallaties

Menno SteinMenno Stein

Brandbeveiliging | Brandpreventiedeskundige 1| Engineer brandbeveiliging | Inspector | ANPI | Docent Brandmeldinstallaties

Studieopzet en groepsgrootte

De praktische Opleiding Noodverlichtingsdeskundige duurt 3 dagen (totaal 24 contacturen). In de opleiding worden alle aspecten behandeld die u nodig heeft bij het correct projecteren, installeren, inspecteren en onderhouden van noodverlichting. Ook maakt u kennis met het werk als Noodverlichtingsdeskundige  in theorie en praktijk. Uiteraard komen de relevante normen NEN 1010 en NEN 3140 ook aan de orde.

Tot slot trainen we u uitgebreid voor deelname aan het landelijk erkend CITO-examen Noodverlichtingsdeskundige (NVD).

Vanaf 6 deelnemers kunnen we de opleiding ook  incompany bij u organiseren. We doen u daarvoor graag een aantrekkelijk voorstel op basis van uw specifieke wensen en doelstellingen. De inhoud van het programma, het aantal dagdelen, de uitvoeringsdata en de uitvoeringsplaats worden in overleg met u vastgesteld.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?