Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Praktijkopleiding PBM Adviseur

Speciaal voor binnen- en buitendienstmedewerkers leveranciers (o.a. leden VVGW), accountmanagers PBM's en PBM-adviseurs van fabrikanten en importeurs is in samenwerking met branchevereniging “Vereniging Veilig & Gezond Werken” (VVGW) de Praktijkopleiding PBM Adviseur ontwikkeld. In de opleiding leert u alles over verantwoord beheer en gebruik van PBM.

Duur van de opleiding: 4 dagen (32 contacturen)
Cursusprijs: €1.941
Extra's:
  • VVGW-leden ontvangen 40% korting
  • Start najaar 2022, vraag naar de planning!

Start Opleidingen

Voor wie

De opleiding is bedoeld voor iedereen die vanuit zijn of haar functie te maken heeft met advies, verantwoorde keuze, gebruik, inkoop en/of onderhoud van PBM, zoals:

  • Buitendienstmedewerkers (o.a. VVGW-leden)
  • Binnendienstmedewerkers (o.a. VVGW-leden)
  • Accountmanagers PBM’s
  • PBM-adviseurs van fabrikanten en importeurs

De opleiding is gericht op medewerkers van bedrijven die PBM leveren en bijvoorbeeld zijn aangesloten bij de branchevereniging VVGW. Vooral medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij de verkoop en advies aan klanten.

Resultaat

Na het volgen van de Praktijkopleiding PBM Adviseur weet u alles over PBM dat nodig is voor een verantwoorde PBM advies en essentiële aspecten over het gebruik van PBM.

U vergroot uw kennis over de verschillende soorten PBM. U kunt de juiste PBM selecteren in verschillende situaties. En verwerft praktische kennis over het gebruiken en onderhouden van PBM. Daarnaast betekent deelname dat u:

  • Inzicht krijgt in de belangrijkste wetten en normen rond PBM
  • PBM leert toepassen in relatie tot risico’s en preventie
  • Adviesvaardigheden ontwikkelt rond PBM

U bent na de opleiding in staat met de werkgever mee te denken over de zorgplicht richting zijn werknemers. Arbowetgeving, Warenwetgeving en normeringen rondom alle soorten PBM’s komen aan bod.

Kortom, u verwerft in korte tijd kennis en ontwikkelt vaardigheden die noodzakelijk zijn voor intern en extern advies of als onderdeel van de ri&e. De opleiding wordt afgesloten met een examen.

Docenten

De lessen worden gegeven door eigen, ervaren en in de praktijk actieve docenten en gastdocenten. Onze docenten zijn vaak ook actief als consultant. De docent begeleidt u persoonlijk tijdens en na de opleiding.

Rick van der HeideRick van der Heide

Veiligheidskundig adviseur HVK | Docent MVK / HVK | PBM-adviseur en docent | VVGW contactpersoon Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching | Bedenker van de Opleiding DE VeiligheidsCOACH

Masterclass

Voor veiligheidskundigen (hvk en mvk) en arbeidshygiënisten die zich willen verdiepen in PBM, organiseren wij een speciale masterclass PBM-beleid.

VVGW Leden

De opleiding werd samen met VVGW ontwikkeld en staat open voor VVGW-leden en niet-leden! Deelnemers die werkzaam zijn bij een bedrijf dat lid is van de branchevereniging VVGW, ontvangen circa 40% korting op de cursusprijs.

De Praktijkopleiding PBM Adviseur is een verplichte opleiding voor medewerkers van VVGW-leden, die in hun functie advies geven over verantwoorde keuze, gebruik, inkoop en onderhoud van PBM.

Studieopzet en groepsgrootte

De Praktijkopleiding Adviseur Persoonlijke Beschermingsmiddelen is verdeeld over 4 lesdagen (= 32 contacturen). Wij werken met kleine groepen van maximaal 16 deelnemers. De opleiding wordt afgesloten met een examen. Het examen vindt plaats binnen 8 weken na de laatste cursusdag.

Vanaf 8 deelnemers kan deze opleiding ook in company worden verzorgd.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?