Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

LinkedIn groep PBM kiezen

Praat mee over PBM

Deskundigen PBM Persoonlijke beschermingsmiddelen praten op LinkedIn over het kiezen van PBM. Doe je ook mee?

Veel veiligheidskundigen / preventiemedewerkers en andere safety professionals zullen denken: ‘PBM mogen toch als laatste worden ingezet?’. Dat klopt, alleen hoeveel PBM worden er bij u gebruikt? Hoe maak je de juiste keuze? Welke ervaringen zijn er met PBM? En zijn deze zorgvuldig uitgezocht? Want daar gaat het hier om, het kiezen van de juiste PBM’s.

Het gaat er niet om welk merk je moet aankopen maar hoe kom je tot de juiste keuze. Hoe kies je tussen een stofmasker of volgelaatsmasker. Wanneer kies je voor een gehoorkap en wanneer voor otoplastieken?

Maar ook eigenschappen van PBM’s spelen bij de keuze een rol. Zoals laskleding die in verschillende soorten en maten zijn te verkrijgen. Maar welke laskleding is geschikt voor welke werkzaamheden.

Soms kan het ook relevant zijn om iets te weten te komen wat in de norm staat. Zoals waaraan moeten de zakken van laskleding voldoen. Hierdoor kun je ook beoordelen wanneer er kleding niet aan de eisen voldoen maar wel CE-gemarkeerd zijn. En wat moet ik met een PBM doen die niet voldoet aan de CE-markering?

Kortom alles om tot het juiste PBM te kunnen kiezen.

Wilt u ook ervaringen delen?
Vragen stellen over PBM of mee discussiëren?

Word gratis lid van onze LinkedIn groep ‘PBM’s kiezen’ en neem deel aan het gesprek. Wanneer u lid wordt, kunt u vragen stellen, commentaar geven en uw eigen discussies plaatsen.

Bezoek de LinkedIN groep en word lid:

143[1]

 

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?