Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Opleidingen

Veiligheidskunde ons vak

Copla adviseert, coacht en doceert al meer dan 30 jaar, bijna dagelijks directies, managers en adviseurs over arboveiligheid, met als doel het werk in de praktijk daadwerkelijk veiliger te maken. Dat doen we graag, ook voor u.

Aankomende veiligheidskundigen

Copla biedt aankomend veiligheidskundigen een entree tot een boeiend vakgebied met volop carrièremogelijkheden. Onze opleidingen HVK en MVK zijn Hobéon SKO-erkend en SVK-erkend. Tijdens de opleiding is er volop ruimte voor individuele ondersteuning. Iedere groep heeft een vaste kerndocent en de opzet is zodanig dat men na afloop van de opleiding in de praktijk kan excelleren als deskundige en adviseur binnen het vakgebied.

Afgestudeerde veiligheidskundigen

Copla helpt afgestudeerde veiligheidskundigen bij hun verdere persoonlijke ontwikkeling en in het werk. We houden de vakkennis up-to-date, met bijvoorbeeld onze vakgroepdag, een digitale nieuwsbrief, vaknieuws, netwerken en masterclasses. Bovendien kunnen onze consultants ondersteunen bij veiligheidskundige projecten en incompanytrainingen in de organisatie.

Speciale opleidingsgroepen

In samenwerking met bedrijven en instellingen verzorgen wij een aantal speciale opleidingen, zoals de praktijkopleiding PBM, Branddetectieopleidingen, V&G-coördinator Uitvoering Bouw en V&G-coördinator Uitvoering Spoorbranche, DE VeiligheidsCOACH Opleiding.

Deskundig en persoonlijk

De dienstverlening van Copla kenmerkt zich door een interactieve persoonlijke benadering, zowel in de opleidingen als bij onze veiligheidskundige ondersteuning. Voor een persoonlijk opleidingsadvies kunt u altijd bij ons terecht. Voor individueel veiligheidskundig advies maken we graag een vrijblijvende afspraak. We houden de opleidingsgroepen bijvoorbeeld bewust klein (max. 16 deelnemers), zodat er voor, tijdens en na de cursus voldoende ruimte is voor persoonlijk contact, groepsinteractie en begeleiding.

Copla participeert bij congressen over het vakgebied en we publiceren in vakbladen en via social media. Met onze kennis en ervaring helpen we u graag verder.

Kwaliteit erkend door CEDEO

Tekenend voor de kwaliteit van onze opleidingen is de erkenning door Cedeo. Dit betekent dat tenminste 80% van onze klanten tevreden is over de samenwerking en het geboekte resultaat.Veel veiligheidskundigen komen graag bij ons terug voor een vervolgopleiding, masterclass of ondersteuning. En bevelen onze opleiding aan bij collega’s.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?