Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Veelgestelde

HVK Opleidingsvragen

Onderstaand vind u een link naar de antwoorden op veelgestelde vragen.

Inschrijven voor de HVK Opleiding

Opleidingsvragen/ lesmateriaal

 

Aanmelden opleiding

U kunt zich via de website online of schriftelijk  (pdf) aanmelden.
Op elke opleidingspagina ziet u de buttons met >>Inschrijven en >>Cursusinformatie aanvragen . Als u daarop klikt gaat u naar een online formulier. U kunt ook het aanmeldformulier (PDF) downloaden, uitprinten, ingevuld en getekend retourneren per e-mail (met scan) of post.

U ontvangt altijd een bevestiging van u aanmelding per mail.

 

Cursusplaats reserveren

Via het inschrijfformulier kunt u  een cursusplaats reserveren voor de HVK Opleiding. Wilt u bij de opmerkingen aangeven dat het om een reserveringsplaats gaat. Wij nemen 4 weken voor aanvang contact met u op of wij u reservering kunnen omzetten in een definitieve reservering. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan deze reservering.

 

Bevestiging startdatum HVK Opleiding

Indien u bent aangemeld en u voldoet aan de toelatingseisen ontvangt u 4 weken doch uiterlijk 2 weken voor aanvang een brief per post met de definitieve bevestiging en een factuur.

De inschrijving wordt gesloten op het moment dat het maximale aantal cursisten, 14 is bereikt. Wanneer de HVK opleiding geen doorgang kan vinden, ontvangt u hiervan uiterlijk 2 weken voor aanvang bericht.

Inschrijving annuleren

U heeft 4 weken maand voor aanvang van de cursus de tijd om deze geheel kosteloos te annuleren.Dit dient altijd schriftelijk te gebeuren of per mail . Bij annulering binnen 4 weken maar meer dan zeven dagen voor de aanvang van de cursus, bent u verplicht vijftig procent van de cursusprijs te vergoeden. Bij annulering binnen zeven dagen is 100% van de cursusprijs verschuldigd. Zie hiervoor ook onze Algemene voorwaarden .

Is er een sluitingstermijn voor mijn aanmelding?

De sluitingstermijn voor aanmelding is een maand voor de start van de HVK Opleiding, dit is echter een richtlijn. De opleiding kan vol zijn ruim voor de sluitingsdatum of nog plaatsen beschikbaar hebben na de sluitingsdatum. Informeer altijd naar de mogelijkheden, ook als de inschrijvingstermijn reeds verlopen is: telefoon 0341-430848.

 

Kan ik de docent persoonlijk spreken?

Heeft u vragen over de opleiding of twijfelt u over de geschiktheid? Wij informeren u graag verder en adviseren u desgewenst bij het maken van de juiste keuze.

Bel ons voor een persoonlijk advies of een adviesgesprek op:
0341-430848 of stuur ons een email . Ook kunt u onze informatieavond vrijblijvend bezoeken, kijk voor meer info en aanmelding onze website en agenda .

Is het lesmateriaal inbegrepen bij de cursusprijs?

Nee het lesmateriaal is niet inbegrepen in de totale cursusprijs. Het lesmateriaal voor de HVK Opleiding bedraagt € 1.445,-, dit bedrag is opgebouwd uit verblijfskosten, lesmateriaal en de examentraining. Het examengeld is hierbij ook niet inbegrepen.

Wanneer ontvang ik het lesmateriaal?

Bij de HVK Opleiding ontvang je het lesmateriaal tijdens de eerste lesdag/ module 1, welke op een externe locatie wordt gegeven (inclusief twee hotelovernachtingen)  Daarna ontvang je telkens voor aanvang van de volgende module het lesmateriaal.

 

Wat zijn de toelatingseisen voor de HVK Opleiding?

De toelatingsprocedure voor de HVK opleiding is als volgt:

De formele toelatingseis is HBO werk/denkniveau. Dit kan op 1 van de 3 onderstaande manieren worden aangetoond; in prioriteit qua wenselijkheid is dit:

1. een diploma van een reguliere HBO opleiding. De studierichting is hierbij niet van belang.

2.  een werkgeversverklaring die bestaat uit:

  • een uitgebreide CV waarin zoveel mogelijk wordt aangegeven welke relevante werkervaring en opleiding de kandidaat heeft;
  • een functiebeschrijving waarin nadrukkelijk is vermeld dat er een HBO werk/denkniveau voor de functie wordt gevraagd;
  • een recent verslag van een functioneringsgesprek waaruit blijkt dat de kandidaat-cursist op het gevraagde niveau opereert.

3.  een verslag van een assessment te volgen bij psychologische adviesbureaus, beroepskeuze adviesbureaus en het CWI.

Uit de rapportage moet blijken dat de intellectuele/cognitieve capaciteiten liggen rond het gevraagde HBO denk/werkniveau.

Voor toelating tot de HVK opleiding zal de kandidaat voor alle onderzochte capaciteiten gemiddeld HBO niveau moeten scoren. Hierbij mag wel 1 score onder gemiddeld worden gecompenseerd met 1 score boven gemiddeld. De kandidaat mag echter voor geen enkele onderzochte capaciteit in de laagste schaal scoren.

Is de HVK Opleiding gecertificeerd?

De HVK Opleiding van Copla voldoet aan de nieuwste normen voor persoonscertificering.  De opleiding is door  DNV GL enHobéon SKO erkend.

Kan ik ook zelfstudie doen?

Bij de HVK Opleiding is het niet mogelijk om zelfstudie te doen aangezien je voor deelname aan het examen minimaal 90% van de klassikale uren aanwezig dient te zijn.

 

Zijn er vrijstellingen voor de HVK Opleiding?

In principe niet, vrijstellingen zijn alleen mogelijk als iemand al kerndeskundige is (Arbeidshygiënist, Arbeids- en Organisatiedeskundige of bedrijfsarts).

 

Moeten alle lessen worden gevolgd of is het voldoende als je de toetsen afrond?

Om aan het examen te mogen deelnemen moet je minimaal 90% van de klassikale uren aanwezig zijn geweest. Dit betekent dat je maximaal 4 lesdagen mag missen.

 

Copla
Opleiding-Training-Consultants-Coaching

Postadres:
Postbus 279
3840 AG Harderwijk

(0341) 430 848 info@copla.nl Opleidingslocaties

Elektronische leeromgeving
elo

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?