Week van de Werkstress 2020: Blijf in balans!

Weleens op een wiebelige ladder gestaan? Dan kun je wel wat houvast gebruiken. Het zijn bijzondere tijden. De werkloosheid stijgt. De onzekerheid neemt toe. De grens tussen werk en privé is nog nooit zo vaag geweest. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Je staat plotseling niet meer zo stevig op je ladder. Hoe ga jij hiermee om? Levert het je stress op of houd je juist energie over? Alles draait om balans. Tussen werk en privé, uit- en aanstaan, energiegevers en energievreters. Heb jij grip op de situatie? Of is het de hoogste tijd voor een harde reset om opnieuw de balans te kunnen vinden? In deze editie van de Week van de Werkstress krijg je tools die je helpen de balans te vinden en te behouden. En hoe je anderen daarbij kunt helpen. Zo sta je stevig, wat er ook komen gaat.

Doe mee en sluit je aan bij de Week van de Werkstress van 16 t/m 20 november 2020!

Maandag 16 november: Opening Week van de Werkstress 2020 door staatssecretaris SZW Bas van ’t Wout en Mariëtte Hamer (voorzitter SER)

Save the date: maandag 16 november 2020 – van 13.30 tot 14.00 uur ‘Hoe blijf je in balans in deze bijzondere tijden?’

Hoe ga je om met thuiswerken en behoud je werkplezier en contact met je collega’s? Wat kun je doen om burn-outklachten vroegtijdig te signaleren? Actuele vragen voor veel werkgevers en werknemers.
In de Week van de Werkstress krijg je adviezen, tips en tools om de balans vast te houden. Tijdens de opening van de Week van de Werkstress gaan Van ’t Wout en Hamer in een dubbelinterview in op deze thema’s. Bovendien zal de staatssecretaris het startsein geven voor de Campagne Mentale Vitaliteit waarmee dit jaar werkgevers gestimuleerd worden aandacht te besteden aan de mentale vitaliteit van werknemers.

Geef hier alvast aan als je erbij bent. Later deze week volgt meer informatie en ontvangt u via onze kanalen de link naar de opening. Tot 16 november!

Bron: Ministerie van SZW / OVAL