Webinar: Gedrag- en cultuurverandering

Webinar: Gedrag- en cultuurverandering bij fysieke belasting: Omgaan met weerstand

  • 11 februari 2021
  • 16:00 – 17:00
  • Online (organisatie door SZW, VHP)

Vanuit de campagne ‘Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan!’ organiseert het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in samenwerking met partners verschillende (online) bijeenkomsten om kennisdeling te stimuleren voor werkgevers, arboprofessionals en brancheorganisaties. Met het doel om vanuit verschillende perspectieven lichamelijke belasting onder de aandacht te brengen én aan te pakken!

Op 11 februari wordt de tweede webinar in de gedrag en cultuur reeks georganiseerd.  Tijdens deze webinar wordt ingezoomd op het omgaan met weerstand. Hierbij worden gedragspsychologische inzichten en voorbeelden uit de praktijk gedeeld, waar gebruik gemaakt is van deze inzichten. Wil jij graag aan de slag met lichamelijke belasting, maar vind je het lastig omdat er een macho- of angstcultuur is, er geen pitbulls in de organisatie zijn die je kunt benutten of vind je het lastig om mensen mee te krijgen in gedrag- en cultuurverandering? Meld je dan aan via deze link.

Op 26 november 2020 vond vanuit de campagne Hoe TOP werk jij? de eerste webinar “Gedrag- en cultuurverandering bij fysieke belasting” plaats. Heb je de webinar gemist? Bekijk deze terug via deze link.