Update Corona-virus | Copla

De gezondheid van onze cursisten, docenten en medewerkers is onze hoogste prioriteit. Als gevolg van COVID-19 (corona) vervallen daarom alle klassikale lesdagen van alle opleidingen, na- en bijscholingscursussen en de masterclasses tot 1 juni 2020.

Lopende opleidingen

Voor de lopende opleidingen blijven alle reeds geplande lesdagen vanaf 1 juni vooralsnog staan. Alle reeds uitgevallen lesdagen worden aan het eind van de opleiding ingepland. In het licht van deze ontwikkelingen zijn wij bezig met de mogelijkheid om de uitgevallen lessen op afstand aan te bieden aan onze huidige cursisten. Deze cursisten worden via de mail op de hoogte gebracht. Zodra het weer kan gaan we uiteraard weer over tot het geven van klassikaal les.

Ingeplande opleidingen

De reeds ingeplande opleidingen, masterclasses (tot 1 juni) die nog niet van start zijn gegaan, worden opgeschort. Cursisten die zich hiervoor hebben ingeschreven, bieden wij de mogelijkheid om zodra klassikaal les weer mogelijk is in overleg tot een nieuwe startdata te komen.

Voorlopige planning

Voor onderstaande opleidingen geldt dat deze doorgaan zodra klassikaal les weer kan worden verzorgd, inschrijven hiervoor is nog wel mogelijk.

HVK Opleiding Harderwijk start 6 april

MVK Opleiding Harderwijk start 16 april

MVK Opleiding Capelle aan den IJssel start 21 april

MVK Opleiding Sneek start zaterdag 23 mei

MVK Opleiding Appingedam start 26 mei

DE VeiligheidsCOACH start 16 april

Masterclasses

HVK modulair

Brandmeldinstallatie cursussen

Informatieavonden

Onze informatieavonden komen ook te vervallen tot 1 juni. Uiteraard is het mogelijk om een persoonlijk gesprek aan te vragen met de docent. Dit gesprek kan dan plaatsvinden per telefoon of via Skype. Het is uiteraard ook mogelijk om de vragen per e-mail aan ons te stellen.

Wij zijn te bereiken tijdens kantooruren via 0341 430 848 of info@copla.nl.

Meer informatie

Rijksoverheid.nl: Veelgestelde vragen over coronavirus voor werkgevers en ondernemers

Ondernemersplein.nl: Wegwijzer voor ondernemers

Kamer van Koophandel: Veelgestelde ondernemers­vragen over corona

RVO.nl: Aanvraaginformatie Borgstelling MKB-kredieten