Copla supporter week van de RI&E 2018

Week van de RI&E vindt voor de 4e keer plaats van 11 tot 15 juni 2018

Tijdens de Week van de RI&E kun je op een aantrekkelijke manier aan de slag met de RI&E, het moment om eindelijk eens echt aan het werk te gaan met de RI&E. Er zijn adviesgesprekken, workshops op locatie en kortingen op opleidingen. Bekijk het activiteitenoverzicht voor mogelijkheden bij jouw in de buurt en profiteer van de acties!

Copla Coaching organiseert ook een activiteit als supporter van de Week van de RI&E. Wij organiseren 2 inspiratiesessies namens Copla Coaching met als thema ‘De RI&E als onderdeel van zakelijk succes, waarbij inefficiënte plannen en beleid centraal staan.

Wanneer?

Datum: dinsdag 12 juni (locatie Gouda) en donderdag 14 juni (locatie Oldehove – Groningen)

Tijd: 13.00 uur – 15.45 uur

Deelname is gratis. Meldt je aan via info@copla.nl o.v.v. ‘Week van de RI&E 2018’ en wij nemen contact met je op.

Kun je niet op 1 van deze dagen, maar ben je wel geïnteresseerd in het onderwerp, bel of mail met onze veiligheidscoach Rick van der Heide. Telefoon 0341-430848 of rick@copla.nl.

Programma Inspiratiesessie

De RI&E als onderdeel van zakelijk succes.

Huidige Situatie:

Helaas komt het veelvuldig voor dat er plannen zijn die niet of nauwelijks worden uitgevoerd en beleid geschreven is dat niet op de werkvloer leidt tot bijvoorbeeld een lagere werkdruk of nauwelijks pesten. Wil je deze plannen en beleid weer tot een zakelijk succes maken dienen er efficiënte plannen en beleid ontwikkeld te worden. Vaak wordt vanuit het huidige denkwijze de plannen en beleid aangepast en blijft het effect hetzelfde: inefficiënte plannen en beleid.

Gewenste situatie:

Als de gewenste situatie is dat de RI&E een onderdeel is in het zakelijk succes dan zijn er vanuit de RI&E plannen gemaakt en beleid geschreven/aangepast. Deze efficiënte plannen en dit efficiënte beleid leidt dan tot een lagere kans op arbeidsgerelateerd ziekte verzuim en kleine kans op onveilige situaties op de werkvloer.

Van huidige naar gewenste situatie:

Wil je uit deze denkwijze stappen en willen we als mensen out-of-the box leren denken maar is dit voor velen een lastig pad. Copla Coaching heeft hiervoor een methode ontwikkeld om dit denken mogelijk te maken door de “Cirkel rond te maken”. Kom naar de gratis inspiratiesessie en ervaar hoe het out-of-the-box denken wel tot de mogelijkheden behoort en ervaar wat het oplevert.