Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voor Veiligheidskundigen & Arboprofessionals

 

 

 

 

 

 

Diensten Copla ‘coaching voor veiligheidskundigen’

Individuele coaching

Als veiligheidskundige voer je je taken veelal zelfstandig uit. Het geven van adviezen, het uitvoeren van RI&E’s, verzorgen van toolboxen, het overleggen met leidinggevende, managers of directeuren. Je bouwt en onderhoudt kortstondige en/of lange relaties op. In al deze situaties kun je geraakt worden door reacties of gedrag van een ander. Geraakt worden in de zin van “het doet iets met mij” en wat kan ik daar van leren? Wil je hier van af of heb je er veel last van, vraag dan naar de mogelijkheden voor individuele coaching. Vraag de brochure aan van individuele coaching.

Coaching op competentie niveau

Dit is een verdieping op de individuele Coaching zoals hierboven staat omschreven. Het ontwikkelen van een specifieke competentie staat dan centraal. Die competentie is belangrijk om verder te ontwikkelen omdat je daar nog iets in te leren hebt. Zoals: uitdrukkingsvaardigheden, lesvaardigheden, luisteren, feedback ontvangen, kritiek ontvangen.

Docenten/toolboxgevers

Als veiligheidskundige geef je ook les/toolboxen maar je ervaart het als lastig. Je wilt meer interactie maar dit lukt niet makkelijk, je wilt meer discussie tijdens de les maar het maakt je onzeker. Dit zijn situaties die je tijdens individuele coaching centraal kunt stellen.  

Intervisie

Tijdens intervisie kun je feedback vragen op veiligheidskundige vraagstukken die jij binnen je eigen bedrijf/situatie lastig vind om op te lossen. We hebben intervisie groepen voor MVK en HVK. Deze intervisie kun je o.a. ook gebruiken om je als HVK-er te (her)certificeren. Vraag hier naar de uitgebreide brochures.

 

Copla
Opleiding-Training-Consultants-Coaching

Postadres:
Postbus 279
3840 AG Harderwijk

(0341) 430 848 info@copla.nl Opleidingslocaties

Elektronische leeromgeving
elo

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?