Ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Coaching V&G Coördinator Bouw

Als V&G Coördinator Bouw staat u er vaak alleen voor om gevraagd en ongevraagd te adviseren. Bij het coördineren van projecten en het motiveren van medewerkers kunt u soms voor lastige dilemma's komen te staan. Intercollegiale feedback en coaching helpen.

Duur van de opleiding: 2 jaar
Cursusprijs: €1.250
Extra's:
  • Strippenkaart voor totaal 5 bijeenkomsten van 4 uur
» Inschrijven» Cursusinformatie aanvragen

Coachingsprogramma & Coördinatoren Bouw

Als V&G Coördinator staat u er vaak alleen voor. Bij het coördineren van projecten en het motiveren van medewerkers kunt u voor lastige dilemma’s komen te staan.

Herkent u dit en bent u in de bouw werkzaam als V&G Coördinatoren Ontwerpfase en/of Uitvoeringsfase? Volg dan ons Coachingsprogramma V&G Coördinatoren Bouw.

Intercollegiale feedback kan u verder helpen. Iemand van buiten de organisatie denkt met u mee. Onder begeleiding van een deskundige coach brengt u uw eigen vraagstukken in en gaat u met oplossingen de deur uit.

Start Opleidingen

De startdatum van deze opleiding wordt in overleg ingepland. Geef bij het aanvragen van cursusinformatie of inschrijving uw voorkeur aan voor een startdatum. Wij nemen dan contact met u op.

Resultaat intervisie

Er zijn verschillende intervisietechnieken die tot doel hebben om de leden “out off the box” te laten denken zodat het ingebrachte probleem geanalyseerd en opgelost kan worden. Copla zal enkele technieken aanbieden en samen met de groep vaststellen welke techniek gebruikt zal worden.

Voorbeeld:
U bent er van overtuigd dat er een ontwerpwijziging moet worden doorgevoerd. Maar u merkt dat er geen vooruitgang wordt geboekt. Het toepassen van de intervisietechniek levert voor u nieuwe ideeën op om de ontwerpwijziging doorgevoerd te krijgen.

Resultaat

  • Vergroting van uw netwerk
  • Betere prestaties op het werk
  • Leuke manier van het verwerven van kennis en vaardigheden
  • Feedback krijgen van andere V&G Coördinatoren
  • Haalbare en praktische oplossingen vinden

Kortom: het verbeteren van uw persoonlijk en professioneel handelen als V&G Coördinator

Programma

In het coachingsprogramma maken we gebruik van intervisie. Het inbrengen van problemen uit de eigen praktijk staat hierbij centraal. Samen metde andere groepsleden en de deskundige coach wordt naar oplossingen gezocht.

Per sessie zullen 1 of 2 leden een knelpunt of probleem inbrengen die middels intervisie wordt geanalyseerd. Voorafgaand aan de eerste sessie worden de verwachtingen van alle groepsleden geïnventariseerd in een intakegesprek.

Aanmelding en kosten

Voor de coaching kunt u een strippenkaart kopen voor 5 bijeenkomsten. Een strippenkaart kost € 1250,= . Eén bijeenkomst duurt maximaal 4 uur.

Docenten

De lessen worden gegeven door eigen, ervaren en in de praktijk actieve docenten en gastdocenten. Onze docenten zijn vaak ook actief als consultant. De docent begeleidt u persoonlijk tijdens en na de opleiding.

Rick van der HeideRick van der Heide

Veiligheidskundig adviseur HVK | Docent MVK / HVK | PBM-adviseur en docent | VVGW contactpersoon Copla Opleiding-Training-Consultants-Coaching | Bedenker van de Opleiding DE VeiligheidsCOACH

Groepsgrootte en locatie

De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 personen . De sessies vinden in principe plaats in ons eigen opleidingscentrum te Harderwijk. Eventueel kan een projectbezoek bij een van de deelnemers gecombineerd worden met een coaching sessie.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Wij zijn momenteel niet online. Laat een bericht achter.

Naam
Email
* Beschrijf uw vraag
Chat met ons

Hulp nodig? Vraag het ons!

Uw naam
Email
* Beschrijf uw vraag
We zijn online!
Feedback

Help ons om uw beter te helpen! U kunt feedback achterlaten.

Hoe beoordeelt u onze ondersteuning?